Sanal alemde, bir garip alem yayınlandı! Her gören hayretler içinde kaldı... Sarsıcı görüntülerde, "Yiğit" adlı 3 yaşlarındaki çocuk ile 7-8 yaşlarındaki ağabeyi Burak, ellerindeki kutu birayı içerken görülüyor. Bu olay, çocukların annesinin yanında gerçekleşiyor. Çocuklar kutu birayı yudumlarken, görüntüyü çeken ve baba olduğu sanılan kişi, küçük çocuğa seslenip, "İç bakalım, nasıl tatlı mı?" diyor, ardından argo konuşup, "Kim d.mb.k?" diye soruyor. "Sensin" cevabını veren çocuk, ağabeyindeki içeceğin fazla olduğu iddiasıyla tepki gösterince de annesi, kutudaki birayı ikisi arasında pay ediyor ve tekrar miniklere veriyor.

İKİSİ DE TAKLA OLACAK
Kardeşinin elindeki kutuya vurup, "Hadi tokuştur. Şerefe" diyen ağabey Burak da annesini gösterip, "Bunun yüzünden hiçbir şey yapamıyorum ben. Ne zayıf bir şey" diye tepki gösteriyor. Görüntüyü çeken kişinin, "İkisi de takla olacak birazdan" demesi ise olayın çirkin boyutunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Çünkü argoda "Takla olmak" ifadesi, çok sarhoş kişiler için kullanılıyor. Kaydı yapan kişinin, interneti kastedip, "Yemin ederim tıklanma rekorları kırar" demesiyle çirkin görüntü noktalanıyor. Görüntülerde ayrıca çocukların yanında olan çiftin, sürekli sigara içtikleri de görülüyor. Olayla ilgili olarak savcılık tarafından soruşturma açılması bekleniyor.

UZMAN GÖRÜŞÜ
Korkunç görüntüleri izleyen Denge Ruh Sağlığı Merkezi sahibi Psikiyatrist Levent Soylu, çocukların ilk 6 yaşta edindikleri deneyimlerin ilerleyen yaşlarını etkileyip, şekillendirdiğini belirtti. Soylu, şöyle devam etti: Kaderimizi oluşturan, geleceğimizi etkileyen şeyler, ilk 6 yaşta şekillenir. Deneyimlenen her şey kalıcı olur. Görüntüdeki çocuklar, içki içmeyi hayatın bir parçası gibi algılayacak, belki de belli bir yaşın ardından içkiyi arar hale gelecekler.

takvim