KATILIM YOĞUNDU

Binlerce kişinin katıldığı iftar programına Okur, Karaosmanoğlu ve Yaman’ın yanı sıra Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Başkan danışmanı Ömer Polat, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

KUR’AN ZİYAFETİ MEST ETTİ

İftar sonrası Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya Birincisi Remzi Er, Kur’an ziyafetiyle Dilovalıları mest ederken ünlü sunucu, televizyon ve radyo program yapımcısı Sırrı Er de okunan Kur’an’ın mealini aktardı.

BİRLİKTE OLMAK HEPİMİZE GÜÇ VERİYOR

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Allah kabul etsin, afiyet olsun” diyerek başladığı konuşmasında gerçekleştirdikleri etkinliğin öneminden bahsetti. Başkan Karaosmanoğlu, “Allah’ın nimetlerini paylaşmak, beraber olmak inanıyorum ki hepimize ayrı bir güç veriyor” dedi.

RAMAZAN’IN HİKMETİ BERABER OLMAKTA

Bu sene organizasyonu Dilovası’ndan başlattıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “12 ilçemizde de ayrı ayrı iftar programları yapacağız. İnsanların bir araya gelmesi çok önemli. Ramazan ayının hikmeti de burada. Birlikte ve beraber olmak” şeklinde konuştu. Emeği geçenleri tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, katkılarından dolayı Kimse Yok Mu Derneği’ne de teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, son olarak “Ramazan’ımız mübarek olsun” dedi.