AYDINPOST ÖZEL-Milliyetçi Hareket Partisi Atça Beldesi'nde iftar yemeği düzenledi. Yemeğe katılım oldukça fazlaydı.

Milliyetçi Hareket Partisi Atça Belde Teşkilatı yeni hizmet binasına kavuştu

Açılışa katılan MHP Aydın Milletvekilleri Ertuğrul Kumcuoğlu, Ali Uzunırmak ve Recep Taner, İl Başkanı Hasan Muti, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Salavatlı Belediye Başkanı Hüseyin Öz, Sultanhisar İlçe Başkanı (eski Belediye Başkanı) Fazıl Törün, Sultanhisar İl Genel Meclis Üyesi Orhan Karasuoğlu, Nazilli İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Güler ve çok sayıda MHP il, ilçe, belde yöneticileri ve Atça halkının katılımıyla yeni hizmet binası göreve açıldı.

MHP Atça Belde Teşkilatı binasının açılışı sonrasında da teşkilat tarafından iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe binin üzerinde vatandaşın katıldığı görüldü.

MHP Atça Belde Teşkilatı"nın açılışından sonra gazetemize özel açıklamalarda bulunan Belde Başkanı Mustafa Ödemiş, hizmetleri bayrak yarışına benzettiklerini söyledi.

Ödemiş sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü; "40 yıldır bu davanın içindeyim. Burada gördüğüm kadarıyla herkes menfaati kadar partiye yakın oluyor. Ben 40 senelik ülkücü hareketin içinde bulunan birisi olarak tecrübelerimi kendi beldemde olumlu bir şekilde kullanmam gerektiğini düşündüm. Mutlaka beldemde bu görevi üstlenmem gerektiğini gördüm. Tevazu gösterip görev almazsam; yeterli donanımı olmayan kişilerin o göreve geleceğinden dolayı, hem olgunlaşmamış arkadaşın o göreve gelip yıpranmaması için hem de bilgi birikimimi buradaki arkadaşlara aktarmak adına göreve talip oldum. Yönetim kurulundaki arkadaşların yaş ortalaması yaklaşık 45-50 civarında. Hepsinin siyasi tecrübesi ve hizmet etmek için de azimleri var. Şuanda ki belde binamızın açılışında tüm hemşerilerimizin gördüğü gibi güzel bir binaya sahip olduk. Belediye Başkanımızın katkısı çok fazladır. Biz bu hizmetleri bir bayrak yarışına benzetiyoruz. Bu bayrağı bizden sonrakilere devrederken, daha yükseklerde teslim etmek amacıyla; dürüst, şeffaf yönetim gösterip Atça halkının da teveccühünü kazanacağız. El birliğiyle çalışıyoruz. Vatanımızın ve birliğimizin bozulmaması için de "hayır" diyoruz."


 

Haber ve Fotoğraflar: Gezgin Değirmenci-Aydınpost Özel