CHP'li Zekeriya Bilgili'nin 23 yaşındaki oğlu kalp krizinden vefat etti.
Üniversitede okuyan oğul Çağdaş Bilgili'nin kalp krizinden vefat ettiği öğrenildi. Oğul Bilgili'nin cenazesi ikindi namazına müteakip kaldırılacak.

YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

Aydınlı Üniversite öğrencisi Çağdaş Bilgili (23) evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. DSP Aydın Merkez İlçe eski yöneticilerinden ve CHP"nin Aydın Merkez İlçe seçimlerindeki başkan adaylarından olan Zekai Bilgili"nin oğlu olan Çağdaş Bilgili Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Jeoloji bölümünü bitirdikten sonra tekrar üniversite sınavında başarılı olarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1.nci sınıf öğrencisiydi.
Dün gece Güzelhisar Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşadığı evinde geç saatlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği tahmin edilen genç üniversitelinin cansız bedenini sabah başına uyandırmak için gittiği babası Zekai Bilgili buldu. Genç Çağdaş"ın ani ölümü tüm ailesini yakınlarını ve Aydın siyaset dünyasını şok ederken Çağdaş Bilgili"nin herhangi bir kalp rahatsızlığı şikayetinin olmadığı aile yakınları tarafından ifade edildi.
Çağdaş Bilgili"nin cenazesi ikindi namazına müteakip Aydın Merkez Bey Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Aydın"ın Köşk İlçesinin Yavuzköy mezarlığında toprağa verilecek.