AYDINPOST HABER-“Hür Adam”, yazdığı kitaplar ve yetiştirdiği talebelerle 80 seneyi aşkın süredir Türkiye"den başlayarak bütün dünyayı etkileyen Bediüzzaman Said Nursi"nin hayatından kesitler taşıyor. Pek çok ilmî ve edebî çalışmaya konu olan Bediüzzaman"ın hayatı “Hür Adam”da ilk kez dramatik bir yapıyla sinemaya uyarlandı.
MOONLİGHT SİNEMADA FARKI HİSSEDİN
7 Ocak'ta gösterime giren "Hür Adam"ı Aydın'da Moonlight Sinema'da izleme imkanınız mümkün.
Yaklaşık 1.5 yıldır Aydınlılara yenilenen hizmet anlayışı ve konseptiyle hizmet veren Moonlight sineması, sesten görüntüye personelden iç dizaynına kadar pek çok noktadaki farkedilen değişimiyle hizmetini sürdürüyor.
3 olan salon sayısını 5'e çıkardıklarının vurgulayan Moonlight Sineması Sahibi Harun Öztorun, "Aydınlılar, yine kendi evlerinde bulabilecekleri konforulu bir sinema atmosferini salonumuzda yaşayabilirler. Salonumuzda her hafta pazartesi ve çarşamba günleri de halk günü programları düzenliyoruz" dedi.
Moonlight Sinemalarında işletme hakkını devraldıktan sonra önemli değişiklikliğe giderek Aydınlılara gerçek sinema keyfini yaşatmayı hedeflediğini anlatan Öztorun kendisinin de Aydınlı olmasının yaptığı bu yatırımda etkili olduğuna inanıyor.
Hür Adam, Eyvah Eyvah2 ve Kurtlar Vadisi Filistin sinema filmleriyle tüm Aydınlıları misafir etmek istediklerini söyleyen İşletmeci Harun Öztorun, "Salonumzda yenilenen hizmet anlayışı ve kaliteyi herkes farkedecek ve kent merkezinde fazla mesafe katetmeden sinema filmini rahatça, huzurlu bir ortamda izleyebileceksiniz" dedi.
Moonlight sinemada ayrıca sevgiliniz ya da eşinizle daha rahat film izlemek isteyenler için de "Sevgili koltukları" da mevcut.
Sinema bünyesinde bir de Cinecafe bölümü var. Mekanda haftanın iki günü de canlı müzik keyfini çıkartabilirsiniz.

Şimdiden herkese iyi seyirler!