İNGİLİZ, 18 yaşındaki Lanthe Fullagar, Avrupa"nın en büyük loto ödülü olan Euro Millions"dan 7 milyon sterlin (Yaklaşık 16 milyon YTL) kazanarak, 1 gecede İngiltere'nin en zengin gençleri arasına girdi. Çekini alan genç kız, bileti aldığı günden beri sütyeninin içinde sakladığını açıkladı.
Avrupa"nın en büyük loto ödülü olan "EuroMillions Lottery' biletinden tam 7 milyon sterlin kazanarak lotonun en genç milyonerleri listesine giren İngiliz Lanthe Fulllagar, şanslı bileti bir hafta boyunca sütyeninin içinde sakladığını anlattı. Kendisine şans getirmesi için bileti alır almaz çekiliş gününe kadar sütyeninin içinde taşıdığını söyleyen Fullagar, “Bileti kimsenin görmesini istememiştim. Aklıma tek gelen yer sütyenimin içi oldu” diye konuştu.
İnanılmaz servetin yazılı olduğu çekini aldıktan sonra, ailesi ile büyük bir parti veren Fullagar, kazandığı milyonları şampanya patlatarak kutladı.
Bir yıl ara verdiği üniversite eğitimine dönerek gelecek yıl hukuk eğitimi görecek olan Fullagar, kazandığı parayı ailesi ve arkadaşları ile paylaşacağını ve hemen Mısır tatiline çıkıp dönüşte de kensine siyah bir Ford KA otomobil alacağını söyledi.
Lüks bir yaşamı hiçbir zaman arzulamadığını bselirten Lanthe Fullagar, “Üniversitede her öğrenci gibi ben de sıradan bir öğrencilik hayatı yaşamak istiyorum. Ferrari veya Rollers yerine Ford KA arabam olacak. Milyonerler gibi yaşamak istemiyorum. Ekmekle kuru fasulye en sevdiğim yemek onlardan vazgeçmem” diye konuştu.

Milliyet