AYDINPOST ÖZEL HABER -  630 metrekarelik alana sahip AydınFit, sağlık, dayanıklılık ve beslenme alışkanlıklarınıza daha farklı boyutlar kazandıracak.

Paris'te CrossFit antrenör eğitmenliği alarak İstanbul'da bir süre özel bir firmada CrossFit eğitimi verdikten sonra kendi salonu olan CrossFit Blackboard'u kuran Hazar Akyıldız, geçtiğimiz yıl Aydın’a gelerek Aydın'ın ilk ve tek resmi CrossFit salonu olarak bilinen CrossFitAydın'ı açtı.

CrossFit şirketiyle yolunu ayıran Akyıldız, şuan AydınFit ismiyle genel güç ve kondüsyon eğitimi vermeye devam ediyor.

Şayet gittiğiniz spor salonunda elinize kağıt tutuşturup sizi salonda yalnız bırakmalarından sıkıldıysanız o zaman AydınFit sizin için en ideali. Çünkü AydınFit üyeleri, antrenör gözetiminde ve grup halinde çalışmalara katılmak durumunda.

AydınFit baş antrenörü Hazar Akyıldız Türkiye'de hem yarışmacı olarak hem de antrenör olarak CrossFit sporunun öncülerinden.

Türkiye’de hem yarışmacı hem de antrenörlük yapan Hazar Akyıldız’ın kurucu olduğu AydınFit ile sporu daha bilimsel yöntemlerle yapma fırsatı bulacaksınız.

AydınFit’te neler yapılıyor? 

Aydınfit’te güç egzersizlerini patlayıcı pliometri, hız çalışması, olimpik halter ve güç kullanılan ağırlık kaldırma, kettle bell (girya), vücut ağırlık egzersizleri, jimnastik ve dayanıklılığı karıştırarak uygulanan bir metod kullanılıyor.

Genelde 1 saatlik antrenman ve zamana karşı yapılan egzersiz hareketler çok hoşunuza gidecek. Bunu yaparak, fiziksel sağlığın önemli bileşenleri olan kardiyorespiratuar fitness, dayanıklılık, kas gücü ve dayanıklılığı, esneklik, güç, hız, denge, atiklik, koordinasyon ve doğruluğu hedef alırsınız. AydınFit ise bütün vücudu hedef alıyor.

Ne gibi avantajları var? 

AydınFit Antrenörü Hazar Akyıldız, bu sistemi tercih edenlerin ne gibi avantajları olduğunu şöyle sıraladı:

“Bu egzersizler gerçekten yoğundurlar ve çok uzun sürmezler. Gününüzden saatler çalmazlar. Böylece kısa sürede başarılı bir egzersiz yapmış olursunuz. Sürekli değişen günlük egzersizleri sayesinde, spordan kolayca sıkılanlar için iyi bir alternatif olan AydınFit'i; düzenli bir program ve eğitmen gözetimi sayesinde, kendi spor düzeyinize uygun hale getirebilirsiniz.

Herkes için genel güç ve kondüsyon programı uygulayan AydınFit; tanımlanmış 10 temel fiziksel özelliğin gelişimini hedefler. Bu özellikler; kardiyovasküler dayanıklılık, iş yapabilme kapasitesi, güç, esneklik, patlayıcı kuvvet, hız, koordinasyon, çeviklik, denge, vücut kontrolü olarak sıralanır.

AydınFit antrenmanları; birden fazla eklemin dâhil olduğu ve birçok ana kas grubunun harekete katıldığı fonksiyonel hareketlerle bütün vücudu dengeli çalıştırmayı hedeflemekte ve içerisinde bulundurmakta olduğu hareketler, olimpik halter teknikleri, temel jimnastik hareketleri ve atletizmin sayesinde her yaşa, spor ile ilgilenen veya belirli engel ve sakatlıkları olan (özel çalışmalar, iyileştirici ve güçlendirici hareketler sayesinde) kişilere hitap etmektedir.”

AydınFit’teki sınıflar

- Build Up : Yağsız kütle kazanımı programımız : Bu programda henüz çok bilinmeyen Power Building sistemi uygulanmaktadır . İdmanlarımız size Kütle kazanımıyla beraber aynı anda güç kazanımı da sağlayacaktır. ( büyük güçlü değildir . güçlü güçlüdür ! )

- Fast Fit: Vücudunuzun fiziksel kabiliyetlerini arttırabileceğiniz programımız. Bu programımızda genel güç ve kondisyon sistemi uygulanmaktadır. Daha çok CrossFit yarışmalarına katılmak isteyen öğrencilerimizin ve sporu hayatının parçası yapanların tercih ettiği programımız

-WeightLoss: Hızlı Yağ yakımı programımız: Sizi rahatsız eden kilolarınızdan, Fast Fit Programımızdan bir birim daha hızlı uzaklaşmanızı sağlayacak programımız 

-Rookie: Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız için uyguladığımız program: Hocamızın, öğrencilerimizin Fitness kapasitesini gözlemlediği basit hareketlerden oluşan program. Öğrencilerimiz; kabiliyet ve durumlarına göre yukarıdaki programlara katılmak üzere yetiştirilir.

Çalışma saatleri:

Hafta içi her gün 16:00 - 22:00

Hafta sonu Cumartesi: 11:00 - 15:00 ve pazar günü off

Adres: Magnesia Bulvarı 771 Sokak 83/5 ASTİS Efeler - AYDIN

Telefon : 0541.932 00 03

Hazar Akyıldız : Elime düşen ve pes etmeyen ne kadar öğrencim varsa o kadar referansım var !

instagram : @aydinfit

Facebook : @aydınfit

#realmanclub

se.jpegwhatsapp-image-2016-12-29-at-10.18.33-am-(1).jpegwhatsapp-image-2016-12-29-at-10.18.34-am-(1).jpegwhatsapp-image-2016-12-29-at-10.18.35-am-(2).jpegwhatsapp-image-2016-12-29-at-10.18.36-am.jpeg

o.jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA