İngiliz kadın iç giyim mankeni Lisa Du Preez 10 yıl önce cinsiyet değiştirdiğini ve nişanlısının bu durumu yeni öğrendiğini söyledi.

460 Dişiliği öne çıkaran kadın iç giyim kreasyonlarını tanıtan İngiliz manken Lisa Du Preez'in itirafı, elektrikçi nişanlısını şoke etti. İngiliz New of the World gazetesinin haberine göre 35 yaşındaki manken, John adlı sevgilisine "eskiden Louis adlı bir erkek olduğunu" açıkladı! Preez "İnsanların, kadın olarak doğduğumu düşünmelerine izin verdim. Ve erkekleri cezbedip onları daha sonra terk etmekten muazzam keyif aldım. Ama artık dünyaya gerçeği açıklamaya hazırım" dedi. '

YAKINDA EVLENECEĞİZ'
Sahibi olduğu liselou.com adresindeki internet sitesi için mankenlik yapan; çarpıcı fotoğrafları arkadaşlık sitelerinde, gece kulübü posterlerinde kullanılan Preez nişanlısı John'la tanışma sürecini ise şöyle anlattı: "Onunla bir yıl önce bir pup'ta tanıştık. Birkaç hafta çıktık ama operasyondan hiç bahsetmedim. İlişkimiz ciddiye binince her şeyi telefonda açıkladım." John ise "İlk öğrendiğimde ne söyleyeceğimi bilemedim. Ama Lisa'yı olduğu gibi kabul ettim. Çünkü birbirimize âşığız ve evleneceğiz" diye konuştu.
Vatan