Aydın'da faaliyete başlayan Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şubesi, bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Daha önce yayın kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen BİK, kamu kurumları temsilcilerinin katıldığı toplantılarla da bilgilendirmeyi sürdürüyor. Çine Atatürk İlkokulu ve Gemencik Milli Eğtim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantılarda Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, BİK Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu ve BİK İlan Sorumlusu Ahmet Sönmez, kamu kurum ve kuruluşlarının BİK ile yürütecek oldukları resmi ilan ve reklam çalışması mevzuatı ile ilgili bilgiler sundu.

BİK’in Aydın’da yeni kurulmasından dolayı mutlaka bazı sancıların yaşanabileceğini belirten Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, “Geçiş sürecinde karşılıklı hoşgörü ve anlayış çerçevesinde sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum. İlanlar, resmi ilanlar ve reklamlarla ilgili olarak bundan böyle birlikte çalışacağız” dedi.

Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci ise, toplantıya katılan kurumların temsilcilerine teşekkür ederek, “BİK ile gazeteler ve kurumların sağlıklı bir şekilde çalışmalarını yürüteceğine inanıyorum. BİK Aydın Şubemize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!

bik,-cine-ve-germencik’de-resmi-kurum-temsilcileri-ile-bulustu.jpg