Didim'de 2 haftadır bayanların korkulu rüyası haline gelen bıçaklı sapık, gelen ihbarı değerlendiren Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü"nün yoğun çalışmaları sonucu yakalandı. Önceden belirlediği evlere girerek evde yalnız olan bayanların ağzını kapatan ve bıçak çekerek ürküttükten sonra kaçan M.Y. (31) isimli şüpheli, son denemesinde yakayı ele verdi.
Edinilen bilgiye göre; dün öğle saatlerinde Didim Efeler mahallesi 1395 sokakta Z.T. (31) isimli bayanın ev işleri ile ilgilendiği ve evde yalnız olduğu sırada evine gizlice giren M.Y., kadının karşısında şüpheliyi görerek bağırması üzerine, kadının ağzını kapatarak bağırmasını engellemeye çalıştı ve bayana bıçak çekti. Bayanın bağırmasını engelleyemeyen zanlı, paniğe kapılarak evin balkonundan kaçtı. Olayın Z.T"nin komşuları tarafından şüpheli eve girerken ihbar edilmesi üzerine harekete geçen Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine M.Y"nin kaçarken olayda kullandığı bıçak ile birlikte yakaladı. Zanlının evden çıktıktan sonra üzerindeki elbiseleri değiştirdiği ifade edilirken, geçtiğimiz hafta içerisinde meydana gelen benzer bir olayında aynı zanlı tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.
Soruşturmanın derinleştirilmesi ve tanıkların ifadesi doğrultusunda son iki haftada iki bayanın evine girerek korkulu anlar yaşatan M.Y"nin, ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Söke Kapalı Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.