Nazilli’ye bağlı İsabeyli beldesinde 4 yıl önce eğitim-öğretime açılan Özel Yüzyıl Bezci Koleji’nin geleneksel hale gelen ve Okul Aile birliği tarafından düzenlenen Bahar Şenliğine Nazilli Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Ağır Ceza Reisi Ali Bağbozan, İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr.Hakan Derici, Bezci Koleji kurucusu İrfan Bezci, Okul Yönetimi, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

4 YIL GERİDE KALDI
Özel Yüzyıl Bezci Koleji’nin 4. yılını tamamladığını hatırlatarak sözlerine başlayan Okul Müdürü Levent Sungur; “Önemli bir süreci geride bıraktık ve bu süreçte kurum olma, kurum kültürü oluşturma gayretlerimiz hızla devam etti. Eğitim öğretim çalışmalarında önemli kazanımlar elde ettiğimizi düşünüyorum. Öğrencilerimizi sevgi ve hoşgörü anlayışı içerisinde kurallara uygun, değerlerini koruyan, kendilerini özgürce ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmeye gayret ettik. Akademik çalışmalarımızda öğrencilerimizin alt yapı eksikliklerini tamamlayarak, zaman kaybına hiç fırsat vermeden okulun son gününe kadar emek verdik ve karşılığını da fazlasıyla aldık. Şu anda orta öğretime geçiş sınavlarında Aydın’ın en başarılı okuluyuz. Bu başarılarımız her yıl artarak devam edecektir.”

4+4 İÇİN EN UYGUN KOŞULLARA SAHİBİZ
Teknolojinin her türlü gelişimini öğrencilerimize sunacağız diyen Sungur; “2012-2013 eğitim öğretim yılı çalışmalarımızda hızla devam ediyor. Bakanlığımızın 4+4 uygulamasına yani ilkokul ve ortaokul birlikteliğine en uygun koşullara sahibiz. Yeni oluşumun müfredatı ve haftalık ders dağılım çizelgelerinin gelmesiyle en kısa zamanda sizleri de bilgilendireceğiz. Okul ve aile işbirliği tüm sorunların çözümünde en önemli etkendir diye düşünüyorum. Bu yıl aramızdan orta öğretim kurumlarına göndereceğimiz öğrencilerimize de 9 Haziran sınavında üstün başarı diliyorum” şeklinde konuştu.

OKULUMUZU GÖRÜN, BAŞARILARINI TAKİP EDİN
Yeni döneme en iyi şekilde, en iyi kardı, en yüksek donanım, en yüksek başarı, heyecan ve umutla hazırlandıklarını ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Ferah Derici ise; “Bezci Koleji yeni eğitim modeli 4+4 de ilkokul-ortaokul uygulamasına yüksek standart, güçlü kadrosuyla en uygun okuldur. Çevrenizin de bu farklılıktan yararlanması için okulumuzu görmesini, başarılarını takip etmesini önermenizi diliyorum. 8. sınıf öğrencilerimize sınavda, tüm öğrencilerimize hayatta başarılar diliyoruz. Bu ortamı birlikte paylaşmamıza vesile olan sayın kurucuklarımıza, müdürümüze, sevgili öğretmenlerimize, her kademe de bizimle beraber olan çalışanlarımıza, okul aile birliğinde beraber çalışma fırsatı elde etmiş olduğumuz Erhan Algan, Gül Atay, Nilal Sezgin, Hasan Hüseyin Sezer, Hüseyin Uyaroğlu, Ali Yeniocak ve tüm sınıf temsilcilerimize, velilerimize okulun açılışından beri yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

ŞİŞME OYUNCAKLAR İLGİ GÖRDÜ
Gün boyu süren etkinliklerde yoğun geçen ders yılı sonunda sınav stresinden uzaklaşan, birbirleriyle kaynaşan ve yazın gelişini kutlayan öğrenciler şenlikte şişme oyun parkına yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen şenlikte okulda yapılan Basketbol yarışmasında 1. Kademede 1. olan 4/A sınıfına, 2. olan 3/A sınıfına ve 3. olan 5/A sınıfına, 2.Kademede 1. olan 8/A sınıfına, 2. olan 7/A sınıfına ve 3. olan 6/A sınıfına kupaları öğretmenleri tarafından verildi. Ayrıca okulda düzenlenen Robot Yarışmasında dereceye girerek 1. olan Getir Götür Robot’a, 2. olan Konuşan Robot’a ve 3. olan Bezci Robot’a madalyaları verildi. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin İngilizce ve Almanca şarkılar söylediği şenlikte 8. sınıf öğrencileri okul marşı eşliğinde kep fırlattı. Köfte ve gözleme başında uzun kuyruklar oluşan şenliğe katılan Kurucu İrfan Bezci de öğrenci, öğretmen ve velilerle uzun süre sohbet ederek istekler hakkında bilgi aldı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

20120602aw000381_08.jpg20120602aw000381_10.jpg