Hafta sonunda düzenlenen etkinlikte Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İlçe Milli eğitim Müdürü Faruk Ercan ile yaklaşık 150 öğrenci ve velisini ağırlayan Bezci Koleji İdarecileri ve okul aile birliği üyeleri, konuk anaokulu öğrencilerine doyumsuz bir gün yaşattılar. Nazilli'deki anaokulu öğrencilerini sevgiyle kucakladıklarını ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Ferah Derici; “Öz güvenli, hedefini belirlemiş ve o yöne doğru ilerlemek üzere yola çıkmış mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen okulumuzda geleceğin büyüklerini ağırladığımız için çok mutluyuz” dedi.
“VELİLER VE MİNİKLER BEZCİ’YE HAYRAN KALDI”
4 yıl önce İsabeyli'de faaliyete geçen ve bölgenin en modern ilköğretim okulları arasında yer alan Özel Yüzyıl Bezci koleji bu kez minik öğrencileri ağırladı. Latife Hanım, Nazlı Kız ve Zübeyde Hanım Anaokullarında eğitim gören yaklaşık 150 öğrenci, modern teknoloji ve deneyimli eğitim kadrosu ile donatılmış olan başarılarla dolu Bezci Kolejinde hem gönüllerince eğlendiler hem de aldıkları çeşitli hediyelerle okuldan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Öğrenci velileri de okulu gezerek eğitim-öğretim hakkında bilgi edindiler. Okul Aile Birliği Başkanı Ferah Derici'nin rehberliğinde okulu gezen öğrenci ve veliler, okulun eğitim donanımı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

“BEZCİ KOLEJİ’Nİ TANIMA, KAYNAŞMA ZİYARETİ”
Derici, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada amaçlarının ilköğretime yeni başlayacak olan çocuklara ve onların velilerine okulu tanıtmak olduğunu ifade ederek “Öz güvenli, hedefini belirlemiş ve o yöne doğru ilerlemek üzere yola çıkmış mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen okulumuzda geleceğin büyüklerini ağırladığımız için çok mutluyuz. Eğitim kurumları; kabuklarını kırmalı, kapılarını herkese açmalı ve farklı eğitim yuvalarını tanımak zorundadır. Eğitimde başarının anahtarı çağa ayak uydurmaktır. Paylaşılmayan bilgini, uygulanmayan yöntem ve teknikler, çözülmeyen sorunlar, eğitimde başarısızlık nedenidir. Öğrencilerimize yeterli rehberliğin yapılmadığı günümüzde, okul sınırları ve kitap sayfaları arasına hapsedilen çocuklarımız, yaşları ilerledikçe dünyayı kendi penceresinden görmeye çalışıyor ve bunda da başarılı olamıyorlar. Bu eksiklikleri bir nebze giderme adına düzenlenen ‘Bezci Koleji’ni tanıma, kaynaşma’ toplantısını düzenledik. Sevgiyi sermaye edinmiş okul personelinin modern teknoloji ile donatılmış, tüm öğretmenlerinin son derece verimli kullandığı her sınıfında akıllı tahtası bulunan böyle bir okulda çocuklarımızın eğitim basamaklarını mutlu ve başarılı şekilde tırmanmalarını istiyoruz. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin de en kaliteli öğretim kurumlarından geleceğin Türkiye’sine yön veren bireyler olacağını şimdiden görüyoruz. Henüz kuruluşumuzun 4. yılında olmamıza rağmen ilk yılda elde ettiğimiz bölge ve Türkiye dereceleri ilçemizin de gururu olmuştur. Ayrıca okulumuzun diğer sosyal imkânları ile geleceğin sanatçıları, başarılı sporcuları ve doğa sevgisiyle donatılmış bireyleri yavaş yavaş yetişmeye başladı” dedi.
Kaynaşma ziyareti sonunda Okul Müdürü Levent Sungur, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek uğurladı.