Çolaklı Beldesi’ndeki bir barda bir hafta önce Abdullah Geyik ile 5 kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 5 kişilik grup, Abdullah Geyik’i beyzbol sopalarıyla döverek öldürdü. Şüpheliler daha sonra cesedin kimliğinin tespit edilmemesi için üzerine asit döktü. İç içe geçirdikleri cesedi, daha sonra ormanlık alanda bir çukura attı.

İHBARLA ORTAYA ÇIKTI
Korkunç olay, dün öğle saatlerinde Çolaklı Jandarma Karakolu'na gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Jandarmayı arayan bir kişi, Bucakşeyhler Köyü Aşağı Baraj Yolu üzeri Asansör Mevkii’nde bir kişinin öldürülüp, cesedin üzerine asit dökülerek yakıldığını, kıyafetlerin ve suç aletlerinin ise 3 farklı noktaya gömüldüğünü söyledi. 
Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, bölgede araştırma başlattı. Uzun süren çalışmalar sonucu Geyik’in cesedine ulaşıldı. 
Geyik'in cesedinin yerini bulmak için çevrede uzun süre arama yaptı. Daha sonra cesede ulaşan jandarma, yaklaşık bir hafta önce Çolaklı bölgesinde çıkan bir kavgada öldüğü öne sürülen Geyik'in çıplak cesedine bir çukur içinde ulaştı.

Yapılan incelemede, cesedin Abdullah Geyik’e ait olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, bir hafta önce maktülün bir barda kavga ettiği bilgisine ulaştı. Soruşturmayı bu yönde derinleştiren jandarma 4 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak bir kişinin de arandığı belirtildi. 
Abdullah Geyik’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp morguna gönderildi.