Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Yalın gardırobunu, moda blog'uyla ses getiren Buse Terim'e açtı. Yalın, Terim'e modaya bakışını ve alışverişle ilişkisini anlattı:
Alışveriş yapmayı seviyordum ama artık çok sevmiyorum, biraz sıkıldım. Sürekli modayı takip edip hemen yeni bir şeyler almak istiyorum. Hele sahnede bir giydiğimi bir daha giyemiyorum. Bu alışveriş faslından biraz sıkılmaya başladım.

YAZILI VE BASKILI BİR ŞEY GİYMEM
Alışveriş konusunda tercihim kesinlikle yurt dışı. Aslında burada da çok güzel şeyler var ama benim bedenime göre bulamıyorum maalesef. Çok güzel şeyler görüyorum, beğeniyorum ama kendime göre yaptırmam gerekiyor hepsini, ki o da beğendiğim şeyin şeklini bozuyor.
Bence erkekler; baskılı, yazılı tişört, gömlek, pantolon, hatta özellikle yırtık olanlardan uzak dursunlar. Ben, giydiğim gömlek de, tişört de sade ve baskısız olsun istiyorum. Bence ne kadar sade o kadar iyi çünkü üzerinizde taşıdığınız herhangi bir baskı veya yazı bütün dikkati oraya çekiyor. Ne kadar sade o kadar cool yani. Kadınlar için de aynı şekilde...

RAHAT VE HAVALI OLMALI
Gardırobumun olmazsa olmaz parçası beyaz tişörtlerimdir. Gömleklerim var, salaş ve bol giymeyi sevdiğim. Saatlerim aynı şekilde. Herkesin taktığı, bilinen marka saatleri takmayı sevmiyorum. Yurt dışında özellikle bilinmeyen ama tarzı olan saatler bulmayı çok seviyorum. Ama en baş köşeye beyaz tişörtleri koyarım. Her dakika beni beyaz tişörtlerle görebilirsin, benim üniformam gibi oldu artık!
Kışın da beyaz tişört altına eşofman giyiyorum genelde. Dışarı çıkacaksam da gömlek, tişört ve jean tercih ediyorum. Sahnede gerektiği zaman veya bir davete gideceğim zaman ceket giyerim ama günlük hayatımda çok özel bir durum olmadığı sürece ceket veya takım giymem.
Giydiklerimin rahat ama havalı olmasına özen gösteriyorum.

KADIN KADIN GİBİ GİYİNMELİ
Düzenli şekilde cilt bakımı yaparım. Ayrıca kullandığım özel birkaç karışım var. Özellikle saç için kullandığım özel bir karışımım var ve o karışımım her konsere gelir benimle. Hatta uçağa binerken sorun yaratır bana!
Ben kadının kadın gibi giyinenini seviyorum. Maskülen giyinen kadınlar da var ama onu çok iyi becerebilmesi lazım. Aslında her şey onu nasıl taşıdığınla ve o kıyafetlerin içerisinde nasıl hissettiğinle alakalı.