Müşteri odaklı çalışmalara yaptığı yatırımlar ve yürüttüğü projeler ile satış sonrası hizmetlere verdiği önemi gün geçtikçe ilerleten Uğur Soğutma A.Ş. meyve ve gıdaların dondurucuda saklama metotları ve saklama süreleri hakkında bilgilerin verildiği aynı zamanda pratik tariflerin de yer aldığı www.saklamarehberi.com web sitesini yayınladı.

14285408_10154501392033166_399640729_o-(2).jpg

Saklama rehberi ürünlerin saklama metotlarına detaylı yer veren ilk web sayfası olma özelliğini taşıyor. Birçok kategoriyi içinde barındıran saklama rehberi, kullanıcılarına kolaylık sağlamasının yanında ilginç bilgiler de sunuyor.

Saklama Rehberi sosyal medya kanallarından ve www.saklamarehberi.com adresinden ulaşarak, meyvelerin, sebzelerin, et ürünlerinin hatta süt ürünleri ve hamur işlerinin nasıl saklandığı ve derin dondurucularda ne kadar dayandığı hakkında bilgi alabilir ve pratik yemek tariflerine ulaşılabiliyor. Toplamda 6 kategoriden oluşan Saklama Rehberi, özellikle ev hanımlarının ihtiyaç duyabileceği pratik bilgilere bir arada erişim imkânı sunuyor.

Meyveler: Meyveler bölümünde, yazlık veya kışlık meyvelerin nasıl saklandığı hakkında bilgileri ve pratik tarifleri bulabilirsiniz. Bunun yanında saklama sürelerini de bulmak mümkün.

Sebzeler: Bu bölümde, yazlık ya da kışlık sebzelerin nasıl saklandığı hakkında bilgileri ve pratik tarifleri bulabilirsiniz. Ayrıca saklama süreleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Et Ürünleri: Bu bölümde kırmızı et, tavuk veya balığın nasıl saklandığı hakkında bilgilere ve saklama sürelerine yer verilmiş. Bunun yanı sıra pratik tariflere de bu konu başlığından ulaşılabiliyor.

Süt Ürünleri: Süt ürünleri bölümünde, süt ve sütten yapılan birçok ürünün saklama şartları hakkında bilgi bulmak mümkün. Süt ürünlerinin ne kadar dayandığı ve nasıl saklandığı hakkında bilgilere bu bölümden erişilebiliyor.

Hamur İşleri: Hamur İşleri bölümde, hamur işleriyle ilgili pratik tariflere ulaşabilir,  saklama süreleri hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Alternatif Bilgiler: Alternatif Bilgilerde, birçok ürün hakkında daha önce pek duyulmamış, ilginç olduğu kadar pratik ipuçlarına ve hayatı kolaylaştıracak saklama metotlarına ulaşılabiliyor.

Saklama Rehberi için tasarlanan web sitesi aynı zamanda Facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya kanalları üzerinden takip edilebiliyor.