Beşiktaşlı ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit, siyah-beyazlı takımın maçlarını izlerken kendinden geçtiğini belirterek, ''Maç izlerken bağırıyorum, kendimi kaybediyorum'' dedi.

Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi dergisine röportaj veren Koçyiğit, 7-8 yaşlarında siyah-beyazlı takımı tutmaya başladığını, bu sevdadan ne ailesi ne de Fenerbahçeli futbolcu eşinin (Selim Soydan) kendisini vazgeçiremediğini ifade ederek, ''Selim futbol oynarken Beşiktaş'a yenildiklerinde 'Zaten yenildik. Şimdi evde de bunun lafını işiteceğiz? diyerek eve zor geliyordu'' diye konuştu.

Kongre üyeliği kartını her zaman iftiharla gösterdiğini anlatan Hülya Koçyiğit, ''Maç izlerken bağırıyorum, kendimi kaybediyorum. Sanki sahada koşan futbolcular değil de benmişim gibi hissediyorum. Gol olduğu zaman ayağa fırlıyorum'' ifadelerini kullandı.

Hülya Koçyiğit, sezon başında Guti ve Quaresma gibi yıldızlar gelince çok sevindiğini kaydederek, ''Selim bile bir Fenerbahçeli olarak 'Beşiktaş'ın bu sezon rakibi yok' dedi. Ama ne oldu da bu duruma geldik. Göze mi geldik bilemiyorum'' şeklinde konuştu.

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nde yer alması için teklif gelince hiç düşünmeden teklifi kabul ettiğini belirten Koçyiğit, Elazığ'daki depremden sonra orada bir Beşiktaş Okulu yapacakları konusunda söz verdiklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Hülya Koçyiğit, kadın sağlığı konusunda hizmet veren bir merkez yapılmasını istediğini kaydetti.

Kadınların spor müsabakalarını izlemeye gitmesi gerektiğini dile getiren Koçyiğit, ''Kadın spora dahil olduğu zaman her şeyden önce insan olduğu kabul görüyor. Çünkü nasıl ki bir erkek spor müsabakası izlerken keyif alıyorsa, aynı şeyi kadın da yaşıyor. Hiçbir fark yok'' dedi.

Hülya Koçyiğit, Beşiktaş'ın son şampiyonluğunu arabayla tur atarak, ellerinde bayraklarla kutladığını söyledi.