Turkcell Süper Lig"in ikinci bölüm maçları öncesinde kadrosunu güçlendirme planları yapan Beşiktaş"ta, anlaşma sağlanan Yusuf Şimşek imzaya kaldı.
Dün geç saatlerde anlaşma sağlanan ve bugün İstanbul"a gelen Yusuf"un resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Yusuf ve menajeriyle bugün son bir görüşme daha yapılacağı, bunun ardından tecrübeli oyuncuyla sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
Yusuf"un transferi için Bursaspor"a Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulut"un verileceği bildirilirken, görüşmelerin tıkanmasına neden olan Aydın konusundaki pürüzlerin de giderildiği ifade edildi. Beşiktaş Kulübü, Yusuf"a karşılık Bursaspor"a verdiği Aydın"ı daha sonra 500 bin TL karşılığında geri alabilecek.
Bu arada Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Fransız oyuncu Cisse konusunda da menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor. Cisse"yi göndermeyi planlayan siyah-beyazlı kulüp, Seric konusunda da arayışlarına devam ediyor.
Öte yandan, bu sezon başarılı bir performans sergileyen Nobre ile sözleşme yenileneceği ifade edildi.

Beşiktaş kulübü Aydın Karabulut'u 3 yıl içinde geri almak isterse 1 milyon avro para ödemek zorunda kalacak. Şu ana kadar ki kalan en ufak pürüz bu. Çünkü Beşiktaş kulübü bu parayı aşağı çekmek istiyor. Ve gün içerisinde bu pürüzlerin giderilip imza atılması bekleniyor.