Trabzonsporlu Burak Yılmaz, hafta sonu sahalarında Beşiktaş ile yapacakları maçın zevkli ve sert geçeceğini düşündüğünü söyledi.

Burak Yılmaz, yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda istemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, ''Ancak geçmişi unuttuk. Çünkü büyük bir maç var ve yaklaşıyor. Arkadaşlar arasında bu maçı konuşuyoruz. Erkenden tesislere geliyoruz, beraber vakit geçiriyoruz. Bu büyük maça hazırız'' dedi.

Kaybettikleri puanlar için üzgün olduklarını dile getiren Burak Yılmaz, şöyle devam etti:

''Böyle kolay puanlar artık kaybetmeyeceğiz inşallah. Trabzonspor camiasına böyle şeyler inşallah bir daha yaşatmayacağız. 6-1'lik Sivasspor galibiyeti bir rehavet getirdi, ama Manisaspor maçıyla ayaklarımız yere bastı. Kayserispor maçında şanssızlık oldu diye düşünüyorum. Oyunun hakimi bizdik, ama gol atamadık. Hepsini bir kenara bırakıp seri yakalamamız gerek. Beşiktaş maçı galibiyet serisinin başlangıcı olacak.''

Antrenmanlarda tüm futbolcuların hırslı çalıştığını, zihinsel ve fiziksel olarak maça hazır olduklarını anlatan Burak, ''Beşiktaş maçına her şeyimizle hazırız. İki takım, futbol oynamaya çalışıyor, seviyor. Biz de rakiplerimiz karşısında topa, oyuna hakim olmaya çalışıyoruz. Zevkli ama sert maç olacak.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçından çok daha yüksek ve sert tempoda maç olacağını düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma, kendime, centilmen taraftarlara, herkese güveniyoruz. Kazananın ne olursa olsun Trabzonspor'un olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.