Siyah-beyazlı ekiple sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan bir diğer golcü Mert Nobre ise “Beşiktaş"ta çok mutluyum. Büyük bir aksilik olmazsa gelecek hafta mukavelemi yenileyeceğim. Görüşmelerde artık sona yaklaştık” diye konuştu

Beşiktaş"ta devre arası transfer döneminin en çok konuşulan isimleri olan Bobo ile Nobre; siyah - beyazlı kulüpten ayrılacakları yönünde çıkan haberleri yalanladı.
Kartal"ın tarihte en çok gol atan yabancı oyuncusu unvanına sahip Bobo, sürekli gideceği yönünde hem Türkiye"de hem de dış basında çıkan haberlere güldüğünü belirterek, “Maalesef hem Türk, hem de dış basında benim bilgimin dışında transfer haberleri yazılıp çiziliyor. Her yazılana inanmamak gerek. Ben sezon sonu Özbekistan"a gidiyorum esprisini yapsam ciddiye alıp yazanlar bile çıkabilir. Şu an Beşiktaş"ın futbolcusuyum. Bu sezon bir yere gitmeye niyetim yok” ifadelerini kullandı.

"Yazılanlar beni şaşırtıyor"
Siyah-beyazlı ekipte sezon sonu mukavelesi bitecek olan bir diğer Brezilyalı oyuncu Nobre ise Fenerbahçe ile Trabzonspor"a gideceği şeklindeki haberlere şu açıklamayı getirdi:
“Türkiye"de gazetelere bakıyorum, her hafta başka bir takımdayım. Yazılanlar beni çok şaşırtıyor. Menajerimle Beşiktaş yönetimi sözleşmemi uzatmak için gerekli çalışmaları yapıyor. Artık sona yaklaştık. Çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta imzayı da atacağım. Beşiktaş"ta çok mutluyum. Tek hedefimiz bu takımı şampiyon yapmak.”
Öte yandan Başkan Yıldırım Demirören ile, Nobre"nin menajeri Figer"in önümüzdeki günlerde bir araya gelerek yeni mukavele imzalayacakları öğrenildi. Bobo ise kulübün resmi sitesinde Beşiktaş"tan ayrılmayacağı yönünde bir açıklama yaptı.