Dünü izinli geçiren Siyah Beyazlı takımda bugün ilk yarım saati basına açık olan antrenmana sakatlıkları bulunan Guti, Ekrem, İbrahim Toraman, Ferrari ve Ersan katılmadı. Bu futbolculardan İbrahim Toraman'ın durumunun çok ciddi olmadığı ve yarın çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Son oynanan Gaziantepspor maçında aldığı darbelere bağlı olarak ağrıları bulunan Simao ise koşu çalışmasının ardından antrenmanı salonda sürdürdü. 

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra 5'e 2 pas ve kanat organizasyonları çalışıldı. Pas ve oyun kurma çalışmalarının ardından antrenman, tam sahada çift kale maçla sona erdi.

KÜÇÜK OSMAN HAYRANI OLDUĞU FUTBOLCULAR İLE TANIŞTI

Öte yandan Beşiktaş antrenmanının sürpriz bir ziyaretcisi vardı. Kanal D'de yayınlanan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin küçük yıldızı Emir Berke Zincidi yani bilinen ismi ile "Osman" Siyah Beyazlı takımın antrenmanını izledi. Beşiktaş taraftarı olan Babası Berkant ve annesi Sevgi Zincidi ile Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek antrenman öncesi futbolcularla fotoğraf çektien Emir Berke, daha sonra kısa bir süre antrenmanı izledi. Babası gibi kendisi de Beşiktaş taraftarı olan Emir Berke'ye futbolcuların oldukça ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 

Özellikle Quaresma hayranı olan Emir Berke'nin önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ın bir maçını izlemek için Fi Yapı İnönü Stadı'na da gideceği kaydedildi. 

Beşiktaş yarın saat 11.00'da yapacağı antrenman ile maçın hazırlıklarını sürdürecek.