Ulusoy firması, MAN ve Neoplan firmalarının birleşerek oluşturduğu Viseon marka ilk otobüs, siyah-beyazlı takım için özel olarak hazırlattı. İçinde televizyon, Wireless, 3G, mutfak ve tuvalet bulunan, koltuk aralıkları futbolcuların rahatı düşünülerek tasarlanan 34 koltuklu otobüs, siyah-beyazlıları uzun seyahatlerde bile rahat ettirecek şekilde dizayn edildi.
 
Otobüsün teslim törenine Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu, yönetim kurulu üyeleri Engin Baltacı, Cengiz Zülfikaroğlu, Beşiktaş Kulübü Genel Müdürü Murat Ülgen, Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ve Ulusoy Otobüs Grubu Teşkilat Başkanı İmran Okumuş katıldı.
 
Fahrettin Curoğlu, geçen sezon da takımlarını taşıyan Ulusoy firmasına ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy’a teşekkür ederek, "Biz zaten Ulusoy ile her zaman yakın ilişkiler içindeyiz. Geçen sezondan bu yana takımımızı taşımalarından ötürü teşekkür ederim. Yeni otobüsün tahsisi ile işbirliğimizi artırdık. Daha farklı projelerde de işbirliği yapmak isteriz. Hayırlı olsun" dedi.
 
Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ise Haluk Ulusoy’un Türk futbolunun en büyük destekçilerinden biri olduğunu söylerken, yeni otobüsün hayırlı olmasını diledi.
 
Törende Fahrettin Curoğlu, Mustafa Yıldırım’a 10 numaralı Beşiktaş formasını hediye ederken, daha sonra siyah-beyazlı futbolcular, takımın yeni otobüsü ile birlikte fotoğraf çektirdi. Yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, kaptan koltuğuna geçerek otobüsle ilgili yetkililerden bilgi aldı.