Amerikan Hastanesi"ndeki Mustafa Denizli"ye dün ziyaretçi akını vardı. Milli Takım eski teknik direktörü Fatih Terim ve eşinin yanı sıra başkan Yıldırım Demirören, Rüştü ile eşi ve Toraman hastaneye geldi.

BEŞİKTAŞ"I şampiyon yaptığı gün ayrılmayı ve stresten uzak bir hayat kurmayı planlayan Mustafa Denizli, Beşiktaş sevgisi nedeniyle az kalsın canından oluyordu.. İlgi çeksin diye maksatlı olarak abartılmış bir tanım değil bu.. Bizzat aile efradının ve yakın çevresinin düşüncesi..

ÇÜNKÜ dün Amerikan Hastanesi"nde ameliyat geçiren Denizli"nin rahatsızlığı 2 yıl öncesine dayanıyor.. Midesindeki ağrılardan şikayet eden kurt hocaya, aort ile mide arasındaki atardamarda bir tıkanma olduğu teşhisi kondu.. En son 6 ay önce 2. bir kontrolden geçen Denizli"ye “Damar balon gibi şişmiş, eğer patlarsa iç kanamadan ölürsün” uyarısı yapıldı.. Ancak “İşim çok yoğun.. Takımı toparlayayım, sezon sonu ameliyat olurum” diyen Denizli, damarın basıncı nedeniyle midesindeki ağrılar dayanılmaz hale gelene kadar dayandı.. Ve dün bıçak kemiğe dayanmış bir halde operasyondan geçti..

ÖZELLİKLE hanım ziyaretçilerin yoğunluğu nedeniyle tedbiren bir süre Yoğun Bakım Ünitesi"ne alınan Denizli"nin bugün taburcu olması bekleniyor.. Denizli, 2 gün de evinde istirahat edecek..

Hoca sigarayı bırakacak!

BUNU ameliyat olarak görmemek lazım. Bu bir anjiyo. Fakat kalbe yönelik bir damara yönelik değil de mideye yakın bir damara yönelik bir anjiyo. İçeriye yerleştirilen bir stentle bu işler hallediliyor. Stent takıldı bir sorun yok, sadece koruma amaçlı bir gün daha fazla tutulabilir hastanede, o da hocanın fazla sigara içmesiyle alakalı. Her şerde bir hayır vardır derler... Hocamız artık sigarayı bırakacak... Rutin idmanlara gelecek hafta dönecek Mustafa hoca. /vatan