UEFA Avrupa Ligi (E) Grubu'nda, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla karşılaşan Beşiktaş, maçtan 5-1 galip ayrıldı.

3. dakikada Aurelio'nun uzun pasında savunmanın arkasında topla buluşan Almeida, bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Portekizli oyuncu, kalesini terk eden kalecinin üstünden meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını ilk atakta 1-0 öne geçirdi.

10. dakikada Medunjanin'in uzak mesafeden kullandığı serbest atışta top, çok az farkla auta gitti.

14. dakikada Fernandes'in ara pasında boş pozisyonda topa hamle yapan Almeida ağır kalınca, kaleci meşin yuvarlağı kontrol etti.

15. dakikada bu sefer İsmail, soldan güzel çalımlarla rakip ceza alanına geldiği anda Almeida'yı gördü. Ancak Portekizli oyuncu bir kez daha ağır kalınca, İsrail ekibinin kalecisi topa sahip oldu.

24. dakikada Fernandes'in sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde ön direkte topla buluşan Egemen'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

25. dakikada sağ çaprazda Necip'den topu kapan Ziv, ceza alanı içinde ayağının içiyle etkili bir vuruş yaptı. Ancak Rüştü son anda yatarak meşin yuvarlağı tokatladı, daha sonra da Ekrem tehlikeyi uzaklaştırdı.

28. dakikada soldan topla giden Quaresma, ceza alanına yönelen Almeida'ya ayağının dışıyla harika bir pas verdi. Ceza alanı içinde topla buluşan Almeida'nın bekletmeden şutunda, kaleci meşin yuvarlağı önledi. Ancak topu bir kez daha önünde bulan Portekizli futbolcu, bu sefer kafayla meşin yuvarlağı filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

39. dakikada Almeida'nın kafayla indirdiği topu sol çaprazda önünde bulan Quaresma'nın sert şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

44. dakikada Fernandes'in sol çaprazdan kullandığı serbest atışta kaleci son anda topu tokatladı. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.

Beşiktaş, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamladı.

Maccabi Tel Aviv, 48. dakikada Kehat'ın attığı golle farkı 1'e indirdi: 2-1.

Beşiktaş, 50. dakikada Mehmet Aurelio'nun golüyle 3-1 öne geçti.

Beşiktaş, 53. dakikada Egemen'in golüyle skoru 4-1'e taşıdı.

Beşiktaş, 88. dakikada Edu'nun golüyle 5-1 öne geçti.