Denizli, “Sıkıntılar bir nebze geçti. Dönüyoruz, döndük diyebiliriz” dedi, Nihat hakkındaki eleştirileri “Taraftarlar düşündükleri Nihat'la bu hafta buluşabilir” sözüyle karşıladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, gün geçtikçe düşündükleri seviyeye geldiklerini söyledi. İdmanda basın mensuplarıyla sohbet eden Denizli, "Beşiktaş, hem taraftarına hem de kendisine, hem İnönü'de hem de dışarıda 'Düşünülen Beşiktaş geliyor' imajını verdi. Sıkıntılar bir nebze geçti. Dönüyoruz, döndük diyebiliriz" dedi. "Bizim işimiz kendimizin ne yapacağı" diyerek derbiyle ilgili yorum yapmadı. Çok gol kaçıran Nihat için de Denizli, “Bu bir an evvel golle tanışma isteğinden kaynaklanıyor. Taraftarlarımız düşündükleri Nihat ile bu hafta buluşabilir” diye konuştu.

70'TEN SONRA AÇILIYORUZ

Wolfsburg 10 kişi kaldıktan sonra değişikliklerde geç kaldığı yönündeki eleştiriler üzerine Denizli, “Oyunu takip eden, planlayan benim. İki önemli faktör vardı; devam eden maçta atmosferi yaşayanlar ve kısa sürede oyuna girecekler. Beşiktaş artık 70. dakikadan sonra ister Avrupa'da isterse de Türkiye'de olsun oyuna ağırlığını koymaya başladı” dedi. Denizli, bu sezon çok eleştirilmesiyle ilgili bir soruyu da, "Eleştirilerin hepsi yanlış demiyorum. Sadece haddini aşan eleştirilere yanıt veriyorum"' diye konuştu.

Kartal'da 6 sakat

Beşiktaş, bir günlük iznin ardından Ankaragücü ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı. Pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla biten idmana Yusuf takımla çalışırken, sakat olan Holosko, Delgado, Rıdvan, Batuhan, İ.Kaş ve Tabata katılmadı. Bu arada Beşiktaş, Ankaragücü maçını cuma günü oynamak için federasyona başvurdu./yeni şafak