Beşiktaş ara transferde Bursasporlu Yusuf"tan sonra, İsveç"in Hammarby takımında forma giyen Erkan Zengin ile Kocaelisporlu Semavi ile de prensipte anlaşmaya vardı. Yönetimin, Erkan Zengin için İsveç kulübüne kiralama bedeli olarak 1.1 milyon İsveç kronu (Yaklaşık 210 bin lira) ödeyeceği öğrenildi. Hammarby"le anlaşan ve satın alma opsiyonunu da elinde bulunduran siyah-beyazlı kulübün Erkan"a ödenecek ücretteki ufak pürüzleri çözmeye çalıştığı vurgulandı.
Önümüzdeki günlerde bu transferi noktalamayı hedefleyen Beşiktaş, Kocaelisporlu Semavi Özgür ile de temasa geçti. Denizli"nin isteği ile bu oyuncunun menajeriyle görüşen siyah - beyazlı yöneticilerin Semavi"nin transferini bitirme noktasına geldiği öğrenildi.

Sobolewski gündemde
Kocaeli ile maddi problemler yaşayan orta saha oyuncusunun 200 bin lira alacağına karşılık serbest kaldığı ve birkaç gün içinde Beşiktaş"a imza atacağı kaydedildi.
Beşiktaş"ta gündeme gelen son isim ise Wisla Krakov"da oynayan Radoslav Sobolewski oldu. Menajerlerin Polonya Milli Takımı"nda da forma giyen tecrübeli yıldızı siyah - beyazlılar"a önerdikleri, yönetimin de 32 yaşındaki futbolcuyu gündeme aldığı öğrenildi.


MİLLİYET