Fenerbahçe TV"ye açıklamalarda bulunan Kazım, takımın performansının iyi olduğunu, iyi futbol oynadıklarını ve her zaman kendilerini geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Resmi maç yapmadan geçen 15 günün, kendileri için bir avantaj olduğunu dile getiren sarı-lacivertli futbolcu, "Beşiktaş maçında galibiyet hedefliyoruz. Beşiktaş, bizim için önemli bir rakip, ancak sezonu göz önüne alırsak, Beşiktaş"ın bizden çekinmesi lazım, çünkü biz daha rahat bir konumdayız. Maça üç puan için çıkacağız ve iyi oynayıp kazanacağız" diye konuştu.

Bir soru üzerine, takımda her mevkide oynayabildiğini, ancak kanatta oynamakla, forvette oynamak arasında fark bulunduğunu ifade eden Kazım Kazım, şunları kaydetti: "Forvette mümkün olduğu kadar topu tutmaya, iyi değerlendirmeye çalışmak gerekiyor. Kanatta ise adam eksiltip, arkadaşlarınızı oyuna sokmanız lazım. Benim nerede oynadığım önemli değil, her yerde oynama kapasitem var. Beni sevindiren, teknik direktörümüzün veya takım arkadaşlarımın bana güvenmesi."

Güçlü bir fiziğe sahip olduğunu, bu nedenle hakemlerin, kendisini durdurmaya çalışan savunma oyuncularıyla giriştiği ikili mücadelelerde faul yaptığını düşündüklerini anlatan Kazım Kazım, "Ben her zaman topa hamle yapmaya gayret gösteriyorum ve defans oyuncusuna bakmıyorum. Kayserispor maçında hakeme bunu anlatmaya çalıştım, ama sarı kart gördüm. Defans oyuncuları beni fizikleriyle durdurmaya çalışıyor, ama bu işe yaramıyor. Bence başka bir yol bulmayı denemeliler" diye görüş belirtti.

Takım antrenmanlarının çok neşeli geçtiğini ve her zaman en üst seviyede çalıştıklarını belirten Kazım, şöyle devam etti: "Takımda kazanma ruhu var. Herkes başarılı olmak istiyor. Takımdaki atmosfer çok iyi. Avrupa"nın en büyük kulüplerinden birinde forma giymenin mutluluğunu yaşıyorum. Futbol oynamak benim için büyük bir zevk. Dokuz yaşımdan beri futbol oynuyorum. Annem ve babam, benim için çok büyük fedakarlıklar yaptılar. Londra"da futbol oynayan bir gencin, günün birinde Fenerbahçe gibi Avrupa"nın büyük bir takımında Roberto Carlos, Alex, Deivid, Emre, Volkan gibi oyuncularla oynaması büyük bir onur. En önemlisi ise hayattan büyük bir keyif alıyorum. Bence hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum."/fanatik