TFF eski yöneticisi Tahir Kıran, F.Bahçe"nin 500 bin Euro için elden kaçırdığı R.Betis"li Aurelio"nun ocakta Kartal"a geleceğini iddia etti

BEŞİKTAŞ, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı için Metalist Kharkiv karşısında Ukrayna"da tur ararken, “www.medyaspor.com” sitesi Tahir Kıran"ın yazısından alıntı yapıp bomba gibi bir transfer haberi verdi. Beşiktaş yönetiminin de yalanlamadığı iddiaya göre F.Bahçe"den Real Betis"e giden Marco Aurelio ocak ayından itibaren siyah-beyazlı formayı giyecek.
İŞTE Kıran"ın olay yazısı “Dinamo Kiev maçında Ümit, Tuncay, Aurelio gibi eski futbolculara yapılan tezahüratları buruk bir şekilde dinledim. En çok Aurelio için üzüldüm. Duyduklarım onun gibi inanılımaz faydalı bir oyuncunun gidişinin ne kadar hazin olduğunu anlatıyordu.”
“EURO 2008 sonrası. Aurelio, Aziz Yıldırım"dan randevu talep ediyor. Buluşmada aldığı ilk tepkiyse "Niye geldin? Para mı istiyorsun? Para yok. Geçen yıl ne kadara oynuyorsan aynısını alacaksın. O menajerine de söyle, ona da fazla para yok. Aynı rakamlara devam edeceksiniz. Şimdi çık git buradan" oluyor.”

“ŞAŞKIN ve kırgın Aurelio menajerini arayıp durumu anlatıyor. Menajeri, Aziz Yıldırım"a "Başkan, çocuk fazla bir şey istemiyor. 2 alırken şimdi 2.5 milyon Euro istiyor. Bu da hakkı, isteyenleri var. Giderse yazık olur" demesiyle Aziz Yıldırım"ın "Fazladan para yok" şeklinde tepki görüyor. "Yarım saat bekle, kararımı bildireceğim" diyen Yıldırım"dan 7 saat ses çıkmayınca menajeri Aurelio"nun R.Betis transferi için düğmeye basar. Aurelio sonuçta İspanya yolunu tutar.”

“BU arada aldığım son bir istihbarata göre de Beşiktaş, Aurelio ile görüştü ve ocak ayı transferi için anlaşmaya vardı. Yani ocak ayından sonra Aurelio"yu Beşiktaş formasıyla görürsek şaşırmayalım.”