Atilla Özdemiroğlu; "Ailelerimiz çocukken Muazzez ile bana beşik kertmesi yaptı" dedi, Muazzez Abacı da yaşananları anlattı

O 7, BEN 10 YAŞINDAYDIM

Ünlü besteci Atilla Özdemiroğlu, atv ekranlarında bugün yayınlanacak olan 'Yaşamdan Dakikalar' programında, 50 yıllık dostu Muazzez Abacı'yla ilgili bir sırrını açıkladı: "Ben 10, Muazzez 7 yaşındayken; ailelerimiz çok sık görüşüyordu. Hatta aralarında ikimize beşik kertmesi yapmışlar."

HİÇ O GÖZLE BAKMADIK

Özdemiroğlu,sözlerini şöyle sürdürdü: "Sonra ben İstanbul'a gelerek Muazzez'den koptum. 1975'te tekrar buluştuk, sonra da müzikal anlamda çalıştık." Abacı ise noktayı koydu: "Neredeyse evlenecektik ama biz birbirimize hiç o gözle bakmadık."

Usta yorumcu Muazzez Abacı ile ünlü besteci Atilla Özdemiroğlu, bugün ekrana gelecek 'Yaşamdan Dakikalar'a konuk oldu. Nebil Özgentürk, Hıncal Uluç, Sunay Akın ve Haşmet Babaoğlu'nun sunduğu programda müzik ziyafeti çeken Abacı; keyifli sohbet sırasında çarpıcı açıklamalar da yaptı. Geçtiğimiz yıl 'kemancı dövme' olayıyla tartışılan Abacı, Hıncal Uluç'un konuyu açması üzerine; "Herkes Atilla gibi çalamıyor. Atilla'nın kemanına alışınca diğer kemanlar onun gibi olmuyor" dedi.

ARAMIZDA HİÇ AŞK OLMADI

Muazzez Abacı ile 50 yılı aşkın süredir arkadaş olduklarını belirten Atilla Özdemiroğlu; programda ilginç bir açıklama yaptı: "Biz beşik kertmesiymişiz! Ben 10, Muazzez 7 yaşındayken; ailelerimiz çok sık görüşüyordu ve aralarında bizimle ilgili böyle bir karar almışlar. Sonra ben İstanbul'a geldiğim için Muazzez'den koptum. Tekrar buluştuğumuzda ise yıl 1975'ti. Ondan sonra da müzikal anlamda birlikteliğimiz başladı." Bu açıklama üzerine Muazzez Abacı da "Neredeyse evlenecektik ama biz birbirimize hiç o gözle bakmadık. İlkokul ikiden beri beraberiz. Aramızda hiç aşk oluşmadı" dedi.(Günaydın)