Nazilli'de Elif Seven isimli 20 yaşındaki genç kız beş gündür kayıp. Ailesi, kızlarının hayatından şüphelendiklerini dile getirerek savcılığa başvurdu. Akşam yemeğini yedikten sonra evin önüne hava almaya çıktığını belirten Elif'den bir daha haber alınamadı.
Kızının kimlerle arkadaşlık yaptığını bilmediklerini söyleyen ayakkabı boyacısı Kutbettin Seven, şöyle konuştu: "Kızımızın ne şekilde veya nasıl kaybolduğunu bilmiyoruz. Arkadaşlarını tanımıyoruz. Komşulara ve kız arkadaşlarına sorduk ama onlar da bilmediklerini söyledi. Sanırım bilmediğimiz bazı arkadaşları kızımızın yanlış bir davranışta bulunmasına sebep oldu veya kızımızı kaçırdılar. Kızım 20 yaşında okuması yazması yok. Sadece telefon numaramızı, adresimizi ve adını soyadını iyi bilir. Büyük
ihtimalle de kaçırıldı."
Kızının kaçırıldığına değinen Kutbettin Seven; şunları söyledi: "Onu görenler Allah rızası için bizi arasın veya emniyet güçlerine haber versinler. Eğer kızım kaçtıysa ona da sesleniyorum. Ne olur gel. Seni bağrımıza basacağız, hiçbir şey olmamış gibi farzet. Aileni üzme ve ne olursun gel artık. Zaten annen hastalandı yatıyor. Anneni düşün, annen üzüntüsünden ölür. Lütfen eğer sevdiğin birisiyle kaçtıysan haber ver. En azından ben iyiyim merak etmeyin de. Senden haber alamadığımız her dakika hayatından endişe ediyoruz."
Kutbettin Seven, gözyaşları içerisinde kızının nerede olduğunu bilenlerin en yakın güvenlik güçlerine haber vermelerini istedi. Ayrıca, kızını görenlerin 05425118199 nolu telefonu aramalarını istedi.