İki gün önce göğüslerine silikon taktıran ünlü oyuncu Berna Laçin, neden böyle bir operasyona ihtiyaç duyduğunu anlattı.

Ünlü kadınların estetik yaptırarak yaratığa dönüştüklerini röportajlarında birçok kez dile getiren oyuncu Berna Laçin, "Yüzleri insan yüzü gibi değil artık. Mesela Demet Şener. Kendilerini androit (bilim kurgu filmlerindeki robot insan) yapıyorlar. Demet, kendini mahvetti" diyerek estetik sayesinde güzelleştiğini düşünen sanat camiası hakkında iğneleyici konuşmuştu.

Bugüne kadar hep doğallıktan yana olduğunu belirten Laçin " Ama zaman geçtikçe yerçekimine karşı yenik düşüyoruz. Ben bir çocuk doğurdum ve yaşım ilerleyince eski halimden bir şeyler kaybolduğunu fark ettim. Vücudumda bazı düzeltmeler gerekti. Bunun için böyle bir operasyona ihtiyaç duydum. Bunu da gönül rahatlığıyla açıklıyorum. İlerde yüzümde de böyle bir ihtiyaç hissedersem yine bıçak altına yatarım. " dedi.


HEDİYEYİ TAKINTI YAPTI

Eski manken Demet Şener dışında Ebru Şallı ve başarılı sunucu Hande Ataizi gibi ünlüleri de eleştiri yağmuruna tutan Berna Laçin, geçtiğimiz yıl konuk olarak katıldığı Derya Baykal'ın programında, kendisine silikon hediye edilmesini takıntı haline getirip, bıçak altına yattı.

Küçük diye dalga geçildiğini düşünen sanatçı, en sonunda göğüslerine silikon taktırdı. Estetikli ünlüler hakkında bu kadar iddialı konuşurken Berna Laçin'in bıçak altına yatması şaşkınla karşılandı.

BİLİNÇSİZ ESTETİKLERE KARŞIYIM

Daha önce estetik operasyon geçiren ünlüleri eleştiren Berna Laçin " Ben genç kızların bilinçsizce, birilerine benzemek adına yaptırdıkları gereksiz estetikleri eleştirdim." dedi.