Yunanistan'ın en ünlü şarkıcılarından Haris Alexiou, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Alexiou, konserin başında, dinleyenlere Türkçe olarak; "Sizlerle şarkılarımı söylemekten çok mutluyum. Hoşgeldiniz, iyi akşamlar" diye seslendi. Konserin ikinci bölümünde Candan Erçetin ile düet yapan ünlü sanatçıyı izleyenler arasında Beren Saat, Belçim Bilgin Erdoğan ve Serap Aksoy gibi ünlü simalar da vardı.
 
Konsere, yakın arkadaşı Belçim Bilgin Erdoğan'la birlikte gelen Beren Saat, konser arasında gazetecilerin sorularıyla karşı karşıya kalmamak için kulise gitti. Saat, kulis çıkışında gazetecilerin kendisini beklediğini görünce, "Konser başlıyor. Şimdi olmaz" dedi ama sorulardan kurtulamadı.
 
EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUZ
 
Güzel oyuncu, rol arkadaşı Engin Akyürek'le Çeşme'de baş başa tatil yaptıklarına dair haberlere çok sinirlendiğini söyledi: "Çok saçma haberler çıkıyor. Bir tweet ortalığı karıştırdı. Ben, Levent Semerci'yle birlikteyim. İlişkimiz de iyi gidiyor" dedi. Saat, "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Hayır" yanıtını verdi.