Geçtiğimiz sene oynadığı reklamlarla çok konuşulan Beren Saat, aynı cips markasının 2011 reklam kampanyasıyla yine dikkatleri üzerine çekti.

Beren Saat"in özel sistemlerle uçurulduğu ve bungee jumping aletiyle binanın içinde havalandırıldığı reklam filminin çekimlerinde 300 kişilik bir ekip çalıştı. Dünyaca ünlü reklam yönetmeni Eric Heimbold tarafından çekilen reklamdaki sıçrama ve eğilme sahnelerinde ise 6 ayrı uçuş sistemi kullanıldı. Daha önce Yahşi Batı, Av Mevsimi, Osmanlı Cumhuriyeti filmlerinde kullanılan yaklaşık 600 yıllık İstanbul Üniversitesi Rektörlük binası ilk defa bir reklam filminin kullanımına açıldı. Filmin görsel efektleri 8 kişilik bir ekiple yaklaşık 15 günde tamamlandı. Kampanya fotoğrafları geçen yıl olduğu gibi yine Nihat Odabaşı imzasını taşıdı. Beren Saat"in kostümünü ise ünlü modacı Özgür Masur reklam kampanyası için özel olarak tasarladı.

Uçma sahneleri için özel sistemlerle bağlanan Beren Saat “Yönetmen Eric Heimbold"da kuvvetli bir mizah duygusu var ve enerjisiyle çekimlerin temposunu yüksek tutmayı başardı. Bungee jumping aletiyle uçmak ise benim için ilginç bir deneyim oldu” diye konuştu.

Reklamın yönetmeni Eric Heimbold “Beren Saat Türkiye için adeta bir hazine. Onunla çalışmak gerçekten çok eğlenceli ve rahattı. Reklam filminde de diğer işlerinde olduğu gibi üst düzey bir yetenek sergileyerek rolünü başarıyla oynadı” derken, kampanya fotoğraflarına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da imza atan Nihat Odabaşı, “Reklam filmi bir gala gecesi temasında geçtiği için Beren Saat"in kırmızı halıdaki halini çektik. 2,5 yıldır beraber çalışmanın verdiği güven Beren Saat"in bu kampanyadaki pozlarına da güzel bir şekilde yansıdı” dedi.

www.dha.com.tr