G.Saray Baros'u, F.Bahçe de Bienvenu'yu göndererek Berbatov'u almak istiyor. Ancak Bulgar golcüye ilk resmi teklifi F.Bahçe'nin yaptığı açıklandı.

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez Berbatov için kapışacak. Devre arasında istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Milan Baros'u göndererek yerine Manchester United'in Bulgar golcüsü Berbatov'u almak isteyen Sarı-Kırmızılılar İngiliz kulübüne henüz resmi bir teklifte bulunmadı. Ancak Başkan Ünal Aysal Fatih Terim'le birkaç kez görüşerek bu transfer için olumlu cevap aldı.

ŞARTLARI KONUŞURUZ

Galatasaray Berbatov için teklife hazırlanırken ilginç bir gelişme yaşandı. Dimitar Berbatov'un menajeri Emil Dantchev, Bulgar futbolcu için kendilerine tek resmi teklifin Fenerbahçe'den geldiğini ifade ederek, "Sarı- Lacivertli kulüp bu transferi ciddi biçimde düşünüyor. Berbatov'un son durumunu ve ne isteyeceğini bile sordular. Galatasaray'ın da Bulgar oyuncuyla ilgilendiğini biliyoruz. Ancak bize henüz resmi bir teklif sunmadılar. Eğer Berbatov'u istiyorlarsa oturur konuşuruz. Şartları oyuncumuz da kabul ederse Berbatov iki takımdan birini seçebilir" ifadesini kullandı.

HERKES ONUN PEŞİNDE

Bu arada Fenerbahçe'nin Niang'ı sattıktan sonra renklerine bağladığı Bienvenu'dan gerekli verimi alamadığı bu nedenle bu oyuncuyu elden çıkararak Berbatov'u almak istediği belirlendi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da Bulgar golcü için onay verdiği ve 2.Başkan Nihat Özdemir'le yaptığı görüşmede, "Onu alırsak çok büyük iş yaparız. Bulgaristanlı olduğu için de Türkiye'ye uyumu daha kolay olur. En az 4 yıl kendisinden yararlanabiliriz" dediği öne sürüldü.

Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek için büyük uğraş verdiği Berbatov'a ayrıca Avrupa'dan üst düzey birçok kulübün Ocak ayında transfer teklifi yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

G.SARAY'DAN 9 MİLYON EURO

İngiliz gazetelerinden Raily Mirror, Galatasaray'ın Berbatov için Manchester United'a 9 milyon Euro teklif ettiğini yazdı. Gazete Manchester United'da fazla forma şansı bulamayan Bulgar golcüyü Valencia ve PSG'nin de istediğini okurlarına duyurdu.

takvim