16 Ocak 2009"da vizyona girecek olan "Kadri"nin Götürdüğü Yere Git" filmi sinemaseverlerden önce kalabalık bir katılımla tüm ekibe izletildi.

Filmin başrol oyuncuları Şafak Sezer, Alp Kırşan ve Esin Civangil"in yanı sıra yapımcıları Cem Özer, Nurgül Yeşilçay, senaristi Uğur Uludağ ve yönetmeni Onur Tan"ın da hazır bulunduğu film gösterimde tüm ekip, tüm yorgunluğunu ortaya çıkardıkları işin başarısını bol kahkaha ile attılar. Cevahir Alışveriş Merkezi Sineması"nda gerçekleştirilen gösterimde bulunan üniversite öğrencileri de en az ekip kadar eğlendi. Ancak Şafak Sezer ekibin birlikte çektirdiği fotoğrafa katılmadı. Şafak Sezer ile Cem Özer çekimler sırasında ciddi bir kavgaya tutuşmuşlar daha sonra karşılıklı olarak birbirlerini medya önünde suçlamışlardı.

Şafak Sezer, Alp Kırşan, Esin Civangil, Cem Özer, Ahmet Mümtaz Taylan, Nilgün Belgün, Sevgi Berna Biber, Nurseli Tırışkan, Koray Şahinbaş, Mert Kırlak, Ebru Özenden, Barış Ataş, Gülden Avşaroğlu, Eylem Şenkal"ın oynadığı ve 16 Ocak 2009"da vizyona girecek olan sezonun en komik ve eğlenceli filmi "Kadri"nin Götürdüğü Yere Git"in fragmanı internet ortamında büyük ilgi görüyor.

Cem Özer, Derya Karaköse"nin yapımcısı olduğu filmin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor…

GAZETEPORT