Brad Pitt, eşinin yeni filmindeki sahnelerinden oldukça rahatsız.

Yeni filmi 'The Tourist'te Johnny Depp'le duşa girmeye hazırlanan Angelina Jolie'nin bu rolü, sevgilisi Brad Pitt'e kıskançlık kabusları yaşatıyor.

Ünlü aktör Brad Pitt, şu sıralar sıkıntılı günler geçiriyor. Sevgilisi ve çocuklarının annesi Angelina Jolie'nin, önümüzdeki yıl başrolünü Johnny Depp'le paylaşacağı yeni filmi 'The Tourist', Pitt'i endişelendiriyor. Filmde Depp'le bir hayli samimi sahneleri bulunan ve filmin bir sahnesinde çıplak şekilde Depp'le duşa girecek olan Jolie, sevgilisine kabus dolu günler yaşatıyor. Bundan tam dört yıl önce 'Bay&Bayan Smith' filminde Jolie ile kamera karşısına geçen Brad Pitt, o dönem Jennifer Aniston ile evliydi.

SEVİŞME SAHNELERİ VAR
Ancak film çekimlerinden kısa süre sonra Angelina Jolie ile bir ilişki yaşamaya başlayan ünlü aktör daha sonra eşinden ayrılmıştı. Jolie'nin tıpkı kendisiyle olduğu gibi rol arkadaşlarıyla gereğinden fazla yakınlaştığını bilen Pitt, güzel aktrisin şimdi de Johnny Depp'le yakınlaşmasından korkuyor. Filmde İnterpol ajanı seksi güzel Cara Mason karakterini oynayacak olan ünlü aktris, filmin birçok sahnesinde partneri Johnny Depp'le sevişiyor. Şubat ayında çekimlerine başlanacak olan bu film öncesi Brad Pitt'i uykusuz gecelerin beklediği söyleniyor.