Araplar'la petrol anlaşması için Londra'ya giden Başkan Yıldırım Demirören 4-2'lik Fener yenilgisi sonrası pazartesi gecesi Benitez'le görüştü, el sıkıştı.

Beşiktaş''ta sır gibi saklanan operasyonu Takvim açıklıyor... Fenerbahçe ile oynanan derbi maçını izledikten sonra Araplar'la petrol anlaşması için Londra'ya giden Başkan Demirören önceki akşam Londra Knightsbridge'deki Mandarin Oriantel Hotel'de petrol şirketinin kokteyline katıldı. Burada iş görüşmelerini yürüten Demirören'in derbide alınan yenilgi nedeniyle moralinin bozuk olduğu görüldü. Başkan kokteyl sırasında İspanyol hoca Benitez'in menajeriyle birlikte Londra'da bulunduğunu öğrendi. Haberi alır almaz harekete geçen Demirören Benitez'i görüşmek üzere apar topar otele davet etti.

ANLAŞMA SAĞLANDI
Benitez'le yapılan zirvede her konuda anlaşma sağlandı ve el sıkışıldı. Schuster 5 milyon Euro'luk tazminatından vazgeçerse görevine hemen son verilecek. Aksi halde sezon sonu gönderilecek. Benitez bu görüşmede başkana, "Müthiş yıldızlar almışsınız bu hedefinizi gösteriyor" dedi. Portekizli yıldızların gitmemesi için marka isim olan Benitez'in tercih edildiği belirlendi.

akşam