Şahnaz Çakıralp'ten "Para için evlendi" diyenlere yanıt: Murat'ın kredi kartı bile yoktu. Benimkini kullanırdı, ben öderdim.

Dört ay önce görkemli bir düğünle dünyaevine giren oyuncu Şahnaz Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel boşanıyor. Günaydın'ın haberine göre, boşanma sürecini başlatan Çakıralp; maddi nedenlerden ötürü eşinden ayrılmak istediği yönündeki iddialara sert yanıt verdi. İşte Çakıralp'in açıklamaları:

Ben evlendiğim günden bu yana Murat Bey'den tek kuruş bile almadım. Aksine; düğünden sonra, valiziyle gelip benim evime, benim kurulu düzenime yerleşti. Kim, kimin parasını yemiş anlamıyorum. Murat Bey'in kredi kartı bile yoktur. Benim kredi kartlarımı kullandı. Hatta borçlarını da ben ödedim.

ONDAN KURTULMAK İSTİYORUM

Büyük bir şok yaşıyorum. Kendisinin ilk günden bu yana bana söylediği her şey büyük bir yalandan ibaretmiş! Evlendiğimiz günden beri yaşadıklarımı bir ben bilirim, bir de Allah! Allah kimsenin başına vermesin. Kendisi sürekli tehdit eden garip bir insan. Yakında her şey ortaya çıkacak. İnsanlar, neyin ne olduğunu anlayacak.

Benim ondan maddi olarak hiçbir beklentim yok! Yakamı bıraksın, yeter! Onunla bir saniye bile evli kalmak istemiyorum. Yüzünü görmek, sesini duymak istemiyorum. Tek istediğim; bir an önce ondan kurtulmak...

EVLENDİĞİM İÇİN ÇOK PİŞMAN OLDUM!

Şahnaz Çakıralp eşinin kendisinden boşanmak istememesiyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Benden boşanmak istememesi umrumda bile değil. Kesin kararımı verdim, evlendiğim için çok pişmanım... O yüzden bu kararımın geri dönüşü yok! Etrafımdaki herkes, onun ne olduğunu biliyormuş meğer... 'Biz bu insanın sana uygun olmadığını söyleyecektik ama sevdiğin için sustuk' dediler!"