Daha önce iki kez evlenip boşanan ve terzilik yapan A.K., yaklaşık 10 yıl önce şoför Serkan K. ile 3'üncü evliliğini yaptı. İki de çocukları olan çiftin arası 2007 yılından sonra bozulmaya başladı.

Cinsel ilişkiye girmesi için eşi tarafından zorlandığını, hatta dayak yediğini dile getiren genç kadın geçen yıl Mart ayında Serkan K.'dan boşanmaya karar verip evi terk etti. Bir kaç gün sonra Serkan K., eşinin işyerine giderek konuşmak istediğini ileri sürüp genç kadını evlerine götürdü. İddiaya göre bir süre konuştuktan sonra da zorla ilişkiye girdi. Komşuların şikayeti üzerine eve gelen polis Serkan K.'yı gözaltına aldı. Tecavüzle suçlanan Serkan K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturma devam ederken, genç kadın şikayetin vazgeçtiğini belirtince sanık 3 ay kaldığı cezaevinden tahliye oldu. Ancak hakkında Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde eşine tecavüz etmek suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'YÜZÜNE KEZZAP ATARIM' İDDİASI

A.K. ifadesinde, şikayetçi olmadığı eşinden bu kez şikayetçi olduğunu söyledi. Psikolojisinin bozulduğunu ileri süren genç kadın şunları anlattı:

"Porno filmlerde gördüklerini benimle yapmak istiyordu. Tehditle ve zorla benimle ters ilişkiye giriyordu. Kabul etmeyince 'yüzüne kezzap atarım' diyordu. Benim iç çamaşırlarımı giyip 'sen benim kocam ol' diyor ve benden sapıkça şeyler istiyordu. Uyurken bile benimle ilişkiye girmeye çalışıyordu. İç çamaşırlarımı yırtıp parçalamak ona zevk veriyordu. Benim psikolojimi bozdu. Kızımla birlikte intihar etmek istedim. Olay günü benim bağrışmaların üzerine eve polis geldi."

'BOŞANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR'

Son duruşmaya gelmeyen, ancak ilk duruşmada yaptığı savunmasında eşinin kendisine iftira attığı ileri süren Serkan K. ise, "Boşanmak için her şeyi yapıyor. Beni aldattığını düşündüğüm için kavga ettik. Birden bağırıp çağırmaya ve elbiseleri yırtmaya başladı. Bu sırada polis eve geldi" diye konuştu.

Duruşmada ifade veren, olay günü eve giden polis memurları da, kapıyı genç kadının açtığını ancak elbisesinin yırtık olmadığını dile getirdi. Mahkeme, toplanan delil ve dinlenen tanık beyanlarını dikkate alıp, genç kadının söylemleri dışında sanığı cezalandırmak için yeterli delil bulunmadığını belirterek, Serkan K.'nın beraatine karar verdi. (DHA)