İspanya Milli Takımı'nda geçirdiği sakatlıktan sonra eski günlerini arayan ve son olarak ligde oynanan Kayserispor maçındaki performansı nedeniyle ağır eleştirilere hedef olan Güiza'ya destek teknik direktör Christoph Daum'dan geldi. “Sen benim birinci golcümsün” sözleriyle İspanyol forvete destek çıkan Alman teknik adam, “Sana çok güveniyorum. Zaman içerisinde golcüler buu tür sıkıntılar yaşarlar. Senin de bunu en kısa sürede aşacağını biliyorum. Nasıl bir golcü olduğunu dünya biliyor” diyerek Güiza'nın moralini yükseltmeye çalıştı.

OKÇU KULÜBEDE, GÖREV KAZIM'IN

Güiza'ya moral aşılayan Alman teknik adam, dün akşamki idmanda 11'de Kazım'ı denedi, İspanyol golcüyü yedek oturttu. İdman öncesi yaptığı toplantıyla futbolcularına nasihatlarda bulunan Daum'un, “Limitimizi kullanalım. Kendi gücümüzü ortaya koyalım, gücümüzü ortaya koyduğumuz zaman yapamayacağımız şey yok” şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi. Öte yandan sakatlığı bulunan ve Kayseri karşısında görev yapmayan Alex'in Steaua Bükreş maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Çocuklara anlamlı hediyeler

Türkiye ve Dünya üzerindeki F.Bahçe Dernekleri'nin 2008 Mart'ından beri yürüttüğü öğrenci giydirme etkinliği dün Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleştirildi. New York USA F.Bahçeliler Derneği ve Bursa F.Bahçeliler Derneği'nin desteğiyle Mardin ve çevre illerde eğitimini sürdüren 2 bin öğrenciye F.Bahçe forması dağıtıldı. Vamosbien adlı internet sitesine üye taraftarlar da kombine kart alımında kendilerine verilen formaları çocuklara hediye ettiler./yeni şafak