Can güvenliğinin olmadığını ileri süren Murat Öncel, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, koruma istedi.

Mayıs 2011’de Şahnaz Çakıralp ile evlenen Murat Öncel, Eylül’de mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı. Dava sürecinde de çift, birbirleri hakkındaki açıklamaları ile gündeme geldi. Son olarak Murat Öncel, dün Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelerek, eşi Şahnaz Çakıralp hakkında suç duyurusunda bulundu. Murat Öncel, “Şahnaz, bir ortak arkadaşımıza, ‘Benim sevgilim var. Murat’ı vurdurturum’ demiş. Beni ölümle tehdit ediyor. Can güvenliğim yok.

Koruma istedim” dedi. Şahnaz Çakıralp’in boşanmak için 10 milyon TL istediğini öne süren Murat Öncel, avukatıyla birlikte Çağlayan Adliyesi’nden ayrılarak, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne koruma talebinde bulunmak üzere gitti.
TEHDİT İDDİALARINA YANIT VERDİ
Şahnaz Çakıralp, "Böyle Bir Şey Var mı?" programına telefon bağlantısı ile katılıp boşanma sürecinde olduğu eşi Murat Öncel'i ölümle tehdit ettiğine dair basında yer alan haberler ile ilgili olarak açıklama yaptı.
Boşanma davası devam ettiği için dava süreciyle ilgili bir açıklama yapamayacağını söyleyen Çakıralp, eşini ölümle tehdit ettiği haberleriyle ilgili olarak şunları söyledi; "Murat Öncel'in tedavi olması gerekiyor. O kadar kurguyla yaşıyor ki yalanla gerçeği karıştırıyor. Aslında boşanma davamız devam ettiği için boşanma süreciyle ilgili konuşmam yasak ancak bu daha farklı bir durum. Bunların hepsini mahkemede açıklayacağım.
Ben zaten 8 Eylül'den beri kendisini görmüyorum. Telefonlara yazdığı mesajlara da cevap vermiyorum. Dava avukatın takibinde. O bana dava açtı akabinde ben de ona karşı dava açtım. Ortada bir çok yalan var. Şu anda bunları açıklayamıyorum. Dava sonuçlandığı zaman her şey ortaya çıkacak. Ben çok şey biliyorum fakat konuşmuyorum. Davam bitsin detaylı bir açıklama yapacağım. İlk kez size konuştum. Asıl tehdit edilen benim. Beni doğu şiveli bir adam aradı. Ölüm tehditini ben değil o bana yaptı. Benim yerimde başka biri olsa vururdu o adamı. Haberlerde benim elimde onun özel görüntüleri olduğu yazıyor. Ancak benim elimde öyle bir kaset yok. Ben herhangi bir koruma talep etmedim. Korkmuyorum çünkü. Hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum."