Digitürk platformundaki Türkmax kanalında yayınlanan Serra Yılmaz'ın sunduğu yemek programına konuk olan Gökçe Bahadır, eskiden mutfakla hiç arasının olmadığını ama aşık olduktan sonra ilgisinin arttığını söyledi.

Hayatın, aşkın ve yemeğin tadına olabildiğince varmak ve keyif almak gerektiğini söyleyen Gökçe Bahadır, "Yemek yapmam aşkla başladı aslında. Hiç mutfağa ilgisi olmayan biriydim ben. Sonra birdenbire acayip mutfağa ilgim başladı" dedi.

Bir süredir meslektaşı Ali Sunal ile birlikte olan genç oyuncu, annesinin mutfağa çok meraklı olduğunu ancak kendisinin daha önce böyle bir merakının bulunmadığını anlatarak "Keşfedememişim. Bu aşk, keşfetmemi sağladı. Hem aşk, hem yemek yapmak, ikisi de çok güzel" diye konuştu.

Gökçe Bahadır, kendisini yemek konusunda geliştirmek için yemek kitapları aldığını ve tariflere göre yaptığını belirterek "Farklı şeyler üretmeyi seviyorum. Yemek kitapları alıp farklı tarifler bulup insanlara tattırıp onlara beğendirmek çok hoşuma gidiyor" şeklinde konuştu./Televizyon Gazetesi