CNN Türk ekranlarından Volkan Konak rüzgarı geçti. Saba Tümer'e konuk olan ünlü müzisyen hem izleyenleri hem de Saba Tümer'i koparttı. Show TV'deki programın, hayat felsefesi ve Pepsi'den aldığı reklam filmi teklifine kadar Tümer'in sorularını cevaplayan Konak açtı ağzını yumdu gözünü.

Show TV'deki programını anlatan Konak herhangi bir anlaşma imzalamadığını söyledikten sonra Saba Tümer laf arasında çarpıcı bir itirafta bulundı. Meğer Show TV, Saba Tümer'i daha önce iki defa kazıklamış.

Volkan Konak: Show TV ile yaptığım program için anlaşma bile imzalamadım. Gerçekten anlaşma bile yapmadım. TV tarihinde kaç kişi sözleşmesiz program yapmıştır. Show TV beni kaç kere kazıklayabilir ki sonuçta?

Saba Tümer: Beni iki defa kazıkladılar

Pepsi'den aldığı milyon dolarlık reklam filmi telifini red ettiği söylenen Volkan Konak bu konuya da ilginç açıklamalar getirdi. Konak daha önce de bir çok reklam teklifi aldığını ve bunlar arasında 2 milyon Euro'ya varan rakamları bile red ettiğini söyledi.

PEPSİ'DEN BANA TEKLİF GELDİ! KIÇLARINI DA YIRTSALAR GELDİ!

Konak'ın son günlerde adının anıldığı ilginç bir iddia da Pepsi'den reklam teklif alması olmuştu. Ünlü şarkıcı teklifi doğrularken, teklifi inandırıcı bulmayan bazı yazılara atıfta bulunarak çok sert bir tepki gösterdi.

Volkan Konak: O markanın üst düzey yöneticileriyle oturduk konuştuk. Tekliflerini detaylı anlattılar. Beni parayla ikna edemezsiniz. Belki kadınla falan ikna edebilirsiniz ama parayla asla. Ben de o markanın yöneticilerine anlattım. İnsanlara çıkıp 'bu ürünü alın diyemem' dedim. Başka teklifler de var. Bankalardan, siyasi partilerden... Ama istemiyorum ya. İçinde müzik olmayan bir şey istemiyorum.

Birileri kabül etmese de aynen böyle oldu. Kendilerini yırtsalar da, kıçlarını yırtsalar da bu oldu.

Saba Tümer: Ayyy, yapma Volkan bipli konuşma...

Volkan Konak: Niye ki bu da mı olmaz? Kıç folklorik bir deyimdir. Cem Yılmaz diyebiliyor da ben niye demiyim. Bir şey olmaz ya boşver. Eski patronumun kanalı. Ben de O'nun sanatçısıyım. Anlayacaktır beni.

Vatan