BEYOĞLU"nda eğlenceden dönen bir grup arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada, hurdaya dönen araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Kaldırımda ambulans bekleyen yaralılardan İsa Kula, kız arkadaşı İlknur Haydan"a sarılıp, “Beni bırakın kız arkadaşımı kurtarın” diye polislere yalvardı.

Kaza, bugün saat 04.00 sıralarında Gümüşsuyu Caddesi Alman Konsolosluğu önünde meydana geldi. Taksim"de eğlenceden dönenlerin içinde bulunduğu 25 yaşındaki İsa Kula yönetimindeki 54 FS 265 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada, İsa Kula, 25 yaşındaki İlknur Haydan, 23 yaşındaki Gökçe Çayırcı ve Ercan Aslan yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar çevredekiler tarafından araçtan çıkarıldı. Durumu ağır olan Gökçe Çayırcı, ilk gelen ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne kaldırdı.

Kaldırımda yaralı halde ambulans bekleyen İsa Kula, tesilli etmeye çalıştığı İlknur Haydan"a sarılarak, “Beni bırakın, kız arkadaşımı kurtarın. Ambulans gelmiyor. Siz götürün” diye adeta yalvardı.

Kaza nedeniyle oluşan trafikte yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine ulaşabilen 2 ambulans, İsa Kula ile İlknur Haydan"ı Haseki Eğitim ve Araştırma, Ercan Aslan"ı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne götürdü.

vatan