Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya'da basın toplantısı düzenleyen Feldkamp, "Bu gün yapılan idmana çıkmadım. Yöneticilerimiz ile konuşmam gereken şeyler vardı. Bu konular içinde Hasan Şaş'ın durumu da vardı. Bir gün biz de mağlup olacağız ve belki beni de yöneticilerimiz kovabilir" dedi.


Takımım ile ilgili şimdilik herşey yolunda diyen Alman hoca, "Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynamaktan zevk alıyorum. Geçen yıllarda bu tür maçları tribünden izlemiştim. Şimdi görev alanımda izleyeceğim. Türkiye ligi için çok süper bir maç olacaktır. Umuyorum ki herkes bunun süper bir maç olması için elinden geleni yapacaktır. Bakalım neler olacak" diye konuştu.

Kalli, konuşmalarını şöyle sürdürdü:

"Bir gün mağlup da olacağız. Geçtiğimiz yıllardaki takımın başında aldığım galibiyetler geride kaldı. Şimdiye bakıyoruz. Fenerbahçe stadında yazarlık yaptığım dönemde Galatasaray maçını izlemedim. Fenerbahçe'nin en tehlikeli oyuncularını veya tebir alacağımız oyuncuları sizlere neden söyleyeyim. Onu yalnızca futbolcularıma söylerim. Bunun kolay olmayacağı kesin. Önemli oyuncularımız yok. Çok büyük bir delik var. Ayhan'ı da unutmayalım. Lincoln ve Linderolth da yok. Orta sahada önemli silahlarımız yok. Eksiklerimizi biliyoruz ve ona göre çalışıyoruz. Bir gün biz de maç kaybedeceğiz. Bu yenilgi olduğu zaman belki yöneticilerimiz beni bile gönderebilir. Bugün onun için idmana çıkmadım ve yöneticilerimiz ile görüştüm. Yöneticilerimiz ile konuşmam gereken şeyler vardı. Bu maçın neticesi şampiyonluğu etkilemez. Benim için önemli olan genç takımımın orada yani Fenerbahçe karşısında neler yapacakları. Mağlup olabiliriz ama nasıl oluruz. İyi oynayarak mı kötü oynayarak mı?. Geçtiğimiz hafta 10 kişi oynarken bile takımımızın gücünü gördük. Mağlup durumdan bereberliğe getirdik. Daha çok yeni bir takımız.

HASAN ŞAŞ KONUSU

Şimdi yöneticilerimiz ile Hasan Şaş konusunu görüştük. Ama önce Federasyonun vereceği cezayı görmemiz gerekir. UEFA kupası maçlarında oynayabilecek mi ? Hasan'ın kendi yaptığı açıklamalardır. Benimle bu konuyu hiç görüşmedi. Gitmek istiyorsa benimle de konuşması gerekir. Ancak önce yöneticiler ve menajerleri ile konuşurlar ve durumu çözerler. Bana da sorarlarsa o zaman fikrimi söylerim.

Feldkamp, bütün hafta takımı iyi bir yere getirmek için uğraştıklarını, herkesin son durumunu görmek istediğini ve yarında bir antrenman yaptıktan sonra kadroyu kuracağını da sözlerine ekledi