Kazım Ocak'ta başlayacak olan ara transfer dönemine kısa bir süre kala Premier Lig ekiplerine seslenerek, "Gelin ve beni alın" dedi.

Milli futbolcunun İngiltere'den ayrılarak 18 ay önce Fenerbahçe'ye gelişiyle ilgili pişmanlıklar duymaya başladığı ifade edildi.

İngiltere'de "kötü çocuk" imajı olan Kazım, Brighton patronu Mark McGhee ile yaşadığı sorunlarla uzun süre gündemde kalmış ancak Fenerbahçe'ye geldikten sonra Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği performansla göz doldurmuştu.

4 milyon poundluk bir ücreti olduğu ifade edilen Kazım Fenerbahçe'yi sevmesine rağmen İngiltere'ye geri dönmeyi çok istediğini belirtirken Sunderland, Hull City ve Manchester City Ay-Yıldızlı futbolcuyla adı geçen kulüpler.

-DAHA İYİYİM-

"İngiltere'de hakkımda çok fazla soru işareti var biliyorum. Sebebi de Brighton zamanında "çürük elma" olarak bakılıyordum" açıklamasını Daily Mirror'a yapan Kazım, ifadelerinin devamında da, "Orada Mark McGhee ile sorunlarım vardı. Bu olaylar sırasında da basın beni her gittiğim yerde takip etti, kuşatma altına aldı. Ama madem ben sorun yaratan biriydim o zaman Fenerbahçe neden beni aldı? Fenerbahçe belki de Dünya'da en iyi desteklenen beş kulüpten biri. Onlar Dünya'nın en iyileri arasında gösterilen isimleri alabileceklerini gösterdiler. Eğer ben sorunlu biri olsaydım benimle uğraşarak vakit kaybetmezlerdi. Ben Doğu Londra'dan geliyorum. Bana gelen olursa benim de karşılık vermem lazım. Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ve Chelsea ile Avrupa Şampiyonası'nda oynadım. İngiltere'den ayrıldığım günden beri daha iyi bir oyuncu olduğum ile ilgili şüphe olduğunu düşünmüyorum. Geri dönerek insanlara neler yapabileceğimi göstermek istiyorum" dedi.

-HUGHES ÇOK İSTİYOR-

Bu arada Mirror'ın özel haberine göre, Kazim Richards 4 milyon pound bedelle Manchester City'nin listesinde ve Hughes yıldız ismi kadrosuna katmak istiyor.

Mark Hughes'un Colin Kazım'ı Premier Lig'e döndürmek istediği ifade edilen haberde, Londra doğumlu Türk yıldızın Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı ile iyi işlere imza attığı ve elde edilen başarıda önemli bir rol oynadığı yazıldı.

Hughes'in sağ kanatta yaşadığı sorunları Fenerbahçeli futbolcu ile aşmayı planladığı söylenen haberde, Kazım için 1.275 milyon pound harcayan Fenerbahçe'nin 4 milyon poundla ikna edilmeye çalışılacağı belirtildi.

htspor.com