Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray karşılaşmasının tahmin ettiği gibi geçtiğini belirtti ancak skorun bu tahminini bozduğunu söyledi.
Özellikle ikinci gole kadar pozisyon bulan tarafın Beşiktaş olduğuna dikkat çeken Denizli, “Gol kaçabilir, bunlar önemli değil. Ama kaçan gollerin takım üzerindeki olumsuz etkisini yaşadık. Kısacası Galatasaray ile oynadığımız maçta 20 ya da 30 tane pozisyon bulamayız” dedi.
Tahminlerinin dört puan üzerinde kayıp puanlarının bulunduğunu vurgulayan Mustafa hoca, “Bu lig devam edecek ve devam ediyor. Ligin ne olacağını söyleyeceğimiz haftalar tabii ki olacak. Bu fark kapanmaz diyemeyiz. Şu an bana göre Galatasaray ile puan farkım altıdır, dokuz değil. Önemli olan bizim bir seriye girmemiz. Bunu Galatasaray maçında yakalayabilirdik” diye konuştu.
Mustafa hoca, Rijkaard"ın kadroya şaşırdığını söylediği hatırlatılınca, “Rijkaard"ın beklediği takım hangisiydi onu bilemem. Ben kendi takımımı değerlendirim. Benim bütün düşüncem, Galatasaray"a nasıl gol yaparım. Kiminle yaparım önemli değil. 5-6 tane net pozisyona giriyorsanız, hiç ummadığınız anda ikinci bir gol yiyorsanız, oyunun sonucunun Galatasaray lehine olması normal” ifadesini kullandı.

Takım kampa girdi
Bu maçın moralsizliğinin Manchester United karşılaşmasına yansıyacağını düşünmediğini belirten Denizli, takımı Ümraniye"de kampa aldı. Siyah-beyazlıların, salı günkü mücadeleye kadar hazırlıklarını kampta sürdürecek.