İnternette tanıştığı kız çocuklarına "Ben senin ablanım, sana ergenliği öğreteceğim" diye kandırıp soyan ve görüntülerle şantaj yapan, iki çocuklu evli adam yakalandı.

KADIKÖY"de oturan dokuz yaşındaki L.R."nin ailesi, kızlarının internette görüştüğü bir kişi tarafından çıplak görüntülerinin kaydedildiğini belirterek, şikáyetçi oldu. Polis, teknik çalışma sonunda Bakırköy"de bir Telekom bayisine ulaştı. Bayinin sahibi evli ve iki çocuk babası Timur A. (34) gözaltına alındı.

Ailene gönderirim şantajı

Şüphelinin ev ve işyerindeki iki bilgisayarda, aralarında L.R."nin de bulunduğu 50 kız çocuğunun çıplak görüntüsü bulundu. Timur A."nın yüzlerce elektronik posta adresinin olduğu, her bir çocukla konuşurken farklı adres kullandığı ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden Timur A."nın internetteki oyun sitelerinde tanıştığı kız çocuklarını, "Ben senin ablanım. Sana ergenliği öğreteceğim" diye kandırdığı, web kamera karşısında soyunan küçük çocuklardan cinsel organlarını ve göğüslerini ellemelerini isteyip bunları kaydettiği belirlendi. Timur A."nın daha sonra çocuklara "Aslında erkeğim. Daha fazla soyunmazsan bu görüntüleri ailene gönderirim" diye şantaj yaptığı belirlendi. Soruşturma sürüyor.

HÜRRİYET