“Benim konuştuklarımdan ortaya yanlış fikir çıkarılmış” diyen Başkan çerçioğlu, “Ben hiçbir zaman Aydınspor"a yardımcı olmayacağımı da söylemedim. Benim için Aydınspor"a destek olmadı diyenler önce kendileri ne vermişler ona baksınlar. Aydınspor hiçbir zaman sahipsiz kalmaz” diye konuştu.
Aydınspor"un sürekli Aydın Belediyespor"la kıyaslandığına dikkat çeken Başkan Çerçioğlu, Aydın"da kavga ortamı yerine camiayı kenetleyecek formüllere üretmeye çalıştıklarını fakat bazı kesimlerin buna destek vermekten kaçındığı için camiayı kışkırttığını savundu. Başkan Çerçioğlu; “Belediyespor 3. Lig"e çıktığında adına Yeni Aydınspor ya da Aydınspor Belediye yapar. Biz Aydınspor"a sahip çıkacağımızın teminatı olarak bu sözü veriyoruz. Aydınspor adını taşıyan bir takımın profesyonel liglerde olmasından kim rahatsız olur ki. Bu Aydınspor"un ve Aydın sporunun bir başarısı olacaktır. Aydın markası yeniden adını zirveye yazdırmak için uğraş veriyoruz. Aydınspor keşke bugünlere gelmeseydi. Aydınspor'a yakın zamanda en çok benim ailem katkıda bulundu. Fakat Aydınsporlu yöneticiler hep bir başarısızlık içinde. Aydınspor hep altlarda sürünüyor. Bu benim onuruma dokunuyor. Ben, Aydın isminin hep en üstte olmasını istiyorum”

CAMİANIN ÖNDE GELENLERİ NE DEDİ
Yaşanan tartışmalarla ilgili olarak Aydınspor camiasının önde gelen isimlerinden Mukan Perinçek; “Çerçioğlu"nun fikrine tamamıyla katılıyorum ve sonuna kadar destekçisiyim. Ben bunu yıllar önce söyledim. Hatta eski belediye başkanı İlhami Ortekin"le kavga ettik. Aydın halkının desteğini arkasına alacağı bu oluşum Aydınspor adını çok yukarılara taşır inancındayım” dedi.
Yüksel Yalova ise, “Özlem Çerçioğlu"nun fikrine katılıyorum. Ama burada Kayserispor modeli uygulanırsa bu iş öyle olur. Aydın Belediyespor 3. Lige çıkarsa genel kurul kararı ile adını Yeni Aydınspor, yaparsa bu Aydın futboluna eksi değil, yeni değer kazandırır.
Burada benim üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Aydınspor adı değişemez. Aydınspor Aydın"ın bir markasıdır” ifadelerini kullandı. -iha