Şimdiye kadar albümleri çok satsın diye kimselerle polemiğe girmeyen Nalan, aldığı konservatuar eğitiminin kendisini hazımlı bir insan yaptığını söylüyor.

Müzik dünyasının vazgeçilmez ismi Nalan, sanat hayatının 15'inci yılını dokuzuncu albümü ile kutladı. Dokuz şarkının yer aldığı 'Demode' albümünde tüm yüreğini ortaya koyan Nalan, bugüne kadar her biri diğerinden başarılı olmuş sekiz albüm ile müzik dünyasının kalbini kazanmış ve hit olmuş şarkılara imza atmıştı. Bu albüm ile farklı bir çalışma yapan Nalan, 'Bu albüm benim için her albümümde olduğu gibi çok kıymetli ve değerli. Çok beğenerek dinlenecek duygu yüklü bir albüm oldu" diyor. 'Demode' albümünde yer alan iki şarkının sözleri Nalan'ın ablası Füsun Tokyürek'e ait. Albümün aranjörlüğünü Berkay Demiralp ve Özgür Yedievli yaptı.

Yeni görünümü ile dikkat çeken İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu olan Nalan, "Ben gündeme gelmek için bugüne kadar polemiğe girmedim. Albüm çok satsın diye de kavga etmedim. Konservatuar eğitimi beni hazımlı bir sanatçı yaptı. Ben hazımlı bir insanım" diyerek başarının kolay kolay elde edilemeyeceği gibi yok da olmayacağını söylüyor. Yeni albümle birlikte yeni imajıyla da sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Nalan'ın fotoğraflarını Zeynel Abidin Ağgül çekti. Nalan, iki yıl aradan sonra özellikle 2009 yılında 9'uncu albümünü 9 şarkı hazırlayarak çıkartmasını ise, "9 benim uğurlu sayım. Uğuruna çok inanıyorum. Bu albüm de bana çok uğurlu gelecek" diyerek açıklıyor.

GAZETEPORT