Sevgilisinden gördüğü şiddetle gündeme gelen ve “Asıl şimdi Türk oldum” diyerek adliyeye başvuran Alman asıllı Türk vatandaşı Sema Nur Döndü’nün, iddiaların odağındaki erkek arkadaşı Hakan Erdoğan, ifadesinde iddiaları yalanladı.

Alman asıllı sevgilisini dövdüğü iddia edilen Erdoğan’dan ilginç savunma: “Ben dövmedim, müzik setinin hoparlörü yüzüne çarptı.”

Erdoğan, ifadesinde, “Kendisinin yaralandığı olayı yalandır. Müzik setinin hoparlörünü çekerken, yüzüne çarpmıştır” dedi.

Erdoğan, 6 Ağustos günü Turkuvaz Jandarma Karakolu’na giderek, ifadesini verdi. Erdoğan, ifadesinde, sevgilisi Sema Nur Döndü ile aralarında sözlü olarak münakaşa geçtiğininin doğru olduğunu söyledi. Medya ve basının ilgisi karşısında yalan ve yanlış beyanlarda bulunarak, kendisine asılsız ve iftira niteliğinde sözler sarfettiğini belirten Erdoğan, “Ölümle tehdit ve darp iddiasını da kabul etmiyorum. Sadece şov yapıyor. Akıl ve ruh sağlığı yerinde değildir” dedi.

Özür dilesin, barışırım

Sevgilisinden şikayetçi olduğunu ve kendisinden özür dilemediği sürece uzlaşmayı kabul etmediğini belirten Erdoğan, şunları anlattı: “Ben bu kadınla tanıştığımda madde bağımlısıydı. Şimdi de aşırı derecede alkol ve sigara tüketmektedir. Daha önce iki kez evlenmiş ve şiddetli geçimsizlikten boşanmıştır. Eski eşlerinin ifadesi alındığı takdirde Döndü isimli kadının psikolojik durumu ve iddialarının doğru olmadığı tespit edilecektir. ”
Erdoğan, kasten yaralama iddiasıyla ilgili verdiği ifadesinde de şunları anlattı:

“Cep telefonumu yere atarak kırdı. Dövme ve darp olayı yoktur. Kendisi benim memurluğumdan ve kişiliğimle uğraşarak, beni işimden etmek istemektedir. Kendisinin yaralandığı olayı yalandır. Müzik setinin hoparlörünü çekerken, yüzüne çarpmıştır.”

TÜRKER KARAPINAR/Milliyet